En Şık Deri Ceket Erkek Modelleri

En Şık Deri Ceket Erkek Modelleri

Güncel 17.05.2016, 22:36 17.05.2016, 22:38
En Şık Deri Ceket Erkek Modelleri

 Kıyafet uyumları arasında deri modellerin çok önemli bir yeri bulunur. Kullandığınız deri ceket erkek modelleri içinde kalın kıyafetler kullanılmamalıdır. Çok kalın kıyafetler tercih ettiğinizde normalden daha kilolu görünmenize neden olabilir. Özelikle deri ceketler ve jean uyumu mükemmeldir.  Ama bu sadece Jeanlar ile uyumludur, anlamına gelmez. Çok daha farklı tarz pantolonlarınız ile de deri ceketler tercih edilebilir.

            Kahve tonlarındaki deri ceket erkek modelleri çok farzla tercih edilmektedir. Bazı modellerin üzerinde çok fazla ayrıntı bulunmasa da bazılarının üzerinde oldukça fazla detay bulunur. Standart olarak bulunan ceplerinin yanında yaka kısımlarında yer alan düğmeli ceplerde bulunmakta ve omuzlarda apoletler yer alabilmektedir. Daha günlük kullanımlar için oldukça seçimler olarak ise koyu mavi, siyah ya kahve renklerinde detay olarak çok daha sade modeller tercih edilebilmektedir. Düz olan bu modellerin bel hizasında olan büyüklükleri de daha çok gençler için hoş kullanımlar oluşturmaktadır.

            Sade tasarımların yanında modeller üzerinde kullanılan her detay, farklı bir imaj kazanmanızı sağlamaktadır. Kollarda bulunan çizgiler ve ceket yakası tarzındaki yaka kullanımlarının yanında kenardan fermuarı bulunan modeller özgür bireyler için bir tarz simgesi olabiliyor. Bu alanda https://www.dericeketim.com/erkek/deri-ceket adresi üzerinde araştırmalar yapabilir ve ekonomik fiyat aralıklarında şık- kullanışlı seçimler yapabilirsiniz. Her tarza özel tasarımlar ve sezona özel fiyatlarla site üzerinden istediğiniz her an online olarak alışverişler yapmak mümkün olacaktır.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48