banner333

banner309

11.09.2023, 23:28

Gümüşhanespor Edirnespor Maç Değerlendirmesi

Sevgili Okuyucular 3 Lig”de Sezon başladı. Artık Gümüşhanespor”un maç değerlendirmelerini yazılarımda bulabileceksiniz. Gümüşhanespor sana ne yazsam yarım kalır. Bizi son yılarda mutsuz etsede Şehrimizin takımından vazgeçemiyoruz.

Her Sezon yeni umutlarla başlıyoruz Bu sezonda formamızı sırtımıza geçirip takımımıza destek olmaya gitiik. Bir eleştiri Bir özeleştiri yapayım. Gümüşhanespor trübünleri ruhsuz bir şekilde maç izliyor. Türkiye”nin her stadında hemen hemen maç izleyen biri olarak söylüyorum maalesef durum bu.

Seyircinin Takımla şehirin bütünleşmesi gerektiğini düşünüyorum. Günüşhane insanını maça çekecek organizasyonlar yapılması gerektiğini düşünüyorum. Sosyal medya hesaplarını,İletişim kanallarının daha iyi kullanılması gerektiğini düşünüyorum. Yönetimden birileri okuyorsa bu yazıyı cüzi bir ücrete yardımcı olabilirim iletişim konusunda . Oyuncu transferlerinde ,Forma tanıtımlarında , Oyuncuların kendi aralarındaki yaptığı yarışmalarda güzel içerikler çıkabilir özellikle Youtube kanalına genç taraftarlarımızı klübe daha da yaklaştırır Naçizane bir fikir sadece benimki.

Edirnespor maçına şu 11 ile çıktık Kalede Geçen seneden devam eden Gürkan Herverink Defans Hattında 1461 Trabzonspor”dan Gelen Ümit Bayraktar Kırşehir Futbol klübü”nden gelen Ömer Faruk Taş ,1954 Kelkit Belediyespor”dan gelen Hüseyin Yıldız, Yıllar sonra yuvaya dönen Taner koç Orta Saha”da Fatsa Belediye”den gelen Batuhan Eren, Serbest Stadü”de imza atan Ertunç Yasin Güdü Hücum hattında Geçen seneden devam eden Nebi Tiryakioğlu, Geçtiğimiz yılarda da Gümüşhanespor forması giyen Sertan irkilmez, Siirt İl özel idarespor”dan gelen Mehmet can yıldırım ve Samsunspor”dan gelen Ali kılıç 11 i ile çıktı .

Takımımızın ilk maçta oynadığı oyunu fazla beğenmedim ama yeni bir takımız sahaya çıkan 11”den geçen sezondan 2 oyuncu var sadece takım daha çok maç oynadıkça performansının dahada artacağını düşünüyorum Süper ligde bile Türkiye”nin büyük takımlarından Galatasaray o kadar yıldız oyuncu aldı ama oyun daha oturmadı diyeceksiniz ki sen Galatasaray ile Gümüşhanespor”un oyununu mu kıyaslıyorsun? Cevabım: Hayır Sadece Oyunun gelişim gücünden bahsediyorum

. Gümüşhanespor”umuza yeni sezonda başarılar diliyorum inşallah yolu güzellikler ile geçer sonunda Gümmüşhane sokoklarında kırmızı beyaz şarkılar söylenir inşallah.

Son olarak da kişisel bir şey yazmak istiyorum .Benim yazılarımı beğenmiyebilirsiniz ,Eleştirebilirsiniz ama belli bir seviyede saygıyı koruyun lütfen modumu düşüren, Beni küçük düşüren, Aşağılayan yorumlardan uzak durun saygılar

Burak Buğra üzüm

[email protected]

Yorumlar (4)
Umut 8 ay önce
Kazandık mı?
Sedat kara 8 ay önce
Emeğin için teşekkürler kardeşim devam bu şekilde
Sedat kara 8 ay önce
Tebrikler kardeşim bu şekilde devam et bahtın açık olsun devamını dileriz
Fatih Yılmaz 8 ay önce
Düşüncelerinize katılmakla birlikte bu konuda size katkıda bulunmak için şöyle bir öneri yapabilirim.Gümüşhane tribünlerine bir lider seçilip onun öncülüğünde bir grup kurularak tribünler ateşlenen ve tezahüratlar yaptırılabilir kesinlikle.
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 03:44
Güneş 05:19
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:20
Yatsı 20:49