banner333

banner309

GİYAD'ta Genel Kurul Heyecanı Başladı!

Gümüşhane İktisadi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, 28 Nisan Pazar günü yapılacak olan 7. Olağan Genel Kurul için hazırlıklara başladı.

Güncel 18.04.2024, 14:56 18.04.2024, 16:01
GİYAD'ta Genel Kurul Heyecanı Başladı!
banner400

Gümüşhane İktisadi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, 28 Nisan Pazar günü yapılacak olan 7. Olağan Genel Kurul için hazırlıklara başladı.

GİYAD DANIŞMA kurulu, önümüzde ki hafta sonu yapılacak olan genel kurul öncesinde bir araya gelerek derneğin çalışmaları hakkında istişarelerde bulundu. Dernek merkezinde bir araya gelen kurul üyeleri, bugüne kadar yapılan ve bundan sonra yapılması düşünülen çalışmalarla ilgili istişarelerde bulunuldu.

Gümüşhane İktisadi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (GİYAD) Danışma Kurulu, düzenledikleri toplantıda dernek merkezinde bir araya gelerek yaklaşan 7. Olağan Genel Kurul öncesi çalışmalarını değerlendirdi. 28 Nisan Pazar günü gerçekleşecek olan genel kurula hazırlık kapsamında bugüne kadar tamamlanan ve bundan sonra yapılması planlanan faaliyetler ele alındı. Toplantıda derneğin geleceği için fikir alışverişinde bulunuldu ve önemli kararlar alındı.

GİYAD Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Erdem, derneğin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, danışma kurulu üyelerinin katılımından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Kıymetli üyelerimiz ve gönül dostlarımız.
GİYAD - Gümüşhane İktisadi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’mizin Danışma Kurulu Dernek merkezimizde bir araya geldi. 28 Nisan'da yapılacak 7. Olağan Genel Kurul öncesi bugüne kadar yapılan ve bundan sonra yapılması düşünülen çalışmalarla ilgili istişarelerde bulunuldu. Katılım sağlayan Danışma Kurulu üyelerimize teşekkür eder, şükranlarımızı sunarız. Birliğimiz, beraberliğimiz ve kardeşliğimiz daim olsun" dedi. 

Düzenlenen toplantıya, GİYAD Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Erdem'in yanı sıra, GÜSİAD Genel Başkanı Yüksel Yalçın, ŞİDEF Genel Başkanı Serkan Kaya, ŞEKAV Başkanı Ramazan Kahveci, GÜMÜP Onursal Başkanı Yüksel Hamzaoğlu, Av. Mustafa Korkut ve GİYAD Danışma Kurulu üyeleri katılım gösterdi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 01 Mayıs 2024
İmsak 03:36
Güneş 05:14
Öğle 12:24
İkindi 16:14
Akşam 19:24
Yatsı 20:55