banner333

banner309

BEYGUMDER'in yeni başkanı M. Tahir SOYLU

Beykoz Gümüşhaneliler Kültür Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneğini Olağan Genel Kurulu’nda yapılan seçimde, derneğin başkanlığına M. Tahir SOYLU seçildi. Diğer yönetim kurulu üyeleri de Murat Yılmaz, Halil Ata, Mustafa Soylu, Gençağa Keleş, Lokman Soylu, Hasbi Keleş olarak belirlendi.

Dernek 26.09.2016, 20:50 26.09.2016, 20:57
BEYGUMDER'in yeni başkanı M. Tahir SOYLU
banner400
25 Eylül 2016 Pazar günü Saat 11.00’da Gümüşsuyu Mahallesi Karlıtepe Sokak No:38/A Beykoz-İSTANBUL adresindeki Dernek Merkezinde yapılan 9. Olağan Genel Kurulunda M. Tahir Soylu’nun sunduğu genç liste oylama sonucu kabul edildi.
 
Şehitlerimize bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması okunmasının söz alan Dernek Başkanı Şinasi ATA Genel Kurul hayırlı ve yeni seçilecek olan genel başkana başarı dileyerek katılımcı üyeleri selamladı.
 
Toplantı yeter sayısı ile karar yeter sayısının tespitine ilişkin tutanağın okunmasının ardından, Genel Kurul Başkanlık Divanı Seçimi yapıldı. Yapılan seçil sonrası Turan Keleş, Hamza Keleş ve Erdal Kara Divan Başkanlığına seçildi.
 
Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ile Denetim Kurulu Raporlarının okunması ve müzakeresi ibrası sonrası, Bir önceki döneme ait bütçe oylamaya sunularak Genel Kurul tarafından kabul edildi.
 
Dernek Kurucuları ve eski Dernek Başkanlarının da katıldığı Genel Kurul M. Tahir Soylu hazırladığı listeyi sundu. Divan Başkalığınca okunan liste Genel Kurulun oylamasına sunularak kabul edildi.
 
Daha önce yönetim tecrübesi ve diğer Sosyal alanlarda da aktif olan M. Tahir Soylu alarak, listesini kabul eden Genel Kurula katılan üyelere teşekkür etti. Yeni Başkan M. Tahir Soylu "Dernek bize yıllardır görmediğimiz veya haberleşme imkanı olmadığımız dostlarımıza arkalarımıza ulaşmada bir vesile olur. Bir hastamıza ulaşmamızı, kan aradığımızda zaman kaybı olmadan bu ihtiyacımızın karşılanmasını sağlar. Düğün, sünnet veya cenazemiz olduğu zaman sevinçlerin paylaşılarak artmasına ve acıların paylaşılarak azalmasına vesile olur. İşte bu güzelliklerin hepsi; Bu Dernek çatısı altında daha da anlımla oluyor. Toplum bireylerden oluşur ve hiç kimse toplumdan uzak tek başına yaşayamaz. Bu yüzden toplumu oluşturan siz üyeler toplumsal sorunlara karşı kayıtsız kalamazsınız. Bu derneğe ve ekibe destek vereniz gerekir. Bu bir bayrak yarışıdır. Biz bugün almış olduğumuz bu bayrağı arkadaşlarım ve Gümüşhanelilerin desteğiyle daha da ileriye taşımanın gayreti içerisinde olacağız" ifadelerini kullandı.

"Öğrencilere burs vereceğiz"

Yeni dönemde dayanışmayı arttırmak için birçok etkinlik yapmayı planladıklarını belirten Başkan Soylu,  "Üye ziyaretleri ve sayısını arttırmak, Öğrencilere TEOG Kursları organize etmek, Üniversite öğrencilerine burs vermek, Piknik, İftar ve kahvaltı organizasyonları yapmak, Hasta ziyaretleri, Düğün Sünnet vs. gibi törenlere Dernek olarak katılmak, Cenaze işlemlerini dernek olarak yürütmek gibi birçok alanda yapılacak işlerimiz var.’’ dedi.



M. Tahir SOYLU Kimdir?

M. Tahir SOYLU 1975 yılında Gümüşhane Torul'da doğdu. İlköğrenimini Kürtün Taşlıca köyünde tamamlandı. Ortaokulu İstanbul İHL'de, liseyi Giresun Tirebolu İHL'de tamamladı. Kamu yönetimi mezunu olan SOYLU, sivil toplum örgütleri ve siyasi partilerde görev yaptı. SOYLU evli ve 4 çocuk babasıdır.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 03:44
Güneş 05:19
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:20
Yatsı 20:49