Gümüşhaneliler Bursa'da Kurtuluş Bayramı'nı Kutladı

Bursa'daki Gümüşhaneliler, Gümüşhane'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıl dönümünü coşkulu bir kutlama ile kutladı.

Dernek 20.02.2024, 09:02 20.02.2024, 09:18
Gümüşhaneliler Bursa'da Kurtuluş Bayramı'nı Kutladı

Gümüşhane Dernekler Federasyonu (Bursa GÜDEF) tarafından organize edilen programa Gümüşhane Milletvekili Av. Celalattin Köse, Bursa Büyük Şehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Torul Belediye Başkanı Evren Özdemir ve Bursa Gümüşhaneliler Birlik ve Dayanışma Derneği Başkanı Fikret Aslan başta olmak üzere çok sayıda kişi katıldı.

Bursa Yıldırım Belediyesi Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi'nde 18 Şubat Pazar günü düzenlenen programda Gümüşhane'nin kurtuluşu coşkuyla kutlandı. Programda Gümüşhane'nin yöresel yemekleri ikram edildi, folklor ekibi gösteriler sundu ve türküler söylendi.

Bursa Büyük Şehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yaptığı konuşmada, Bursa'nın her yörenin renklerini bünyesinde yaşatan bir şehir olduğunu ve Gümüşhaneliler Birlik ve Dayanışma Derneği'nin açılışından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Av. Celalattin Köse de Gümüşhane'nin kurtuluşunun 106. yıl dönümünü kutladı ve programa katılanlara teşekkür etti.

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen de Bursa'daki Gümüşhanelilerin bir araya gelmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Gümüşhaneliler Birlik ve Dayanışma Derneği'nin açılışını kutladı.

Programda Gümüşhane'nin kurtuluşuna ilişkin sinevizyon gösterimi de yapıldı.

Gümüşhaneliler Birlik ve Dayanışma Derneği'nin Açılışı

Bursa Osmangazi'de faaliyet gösterecek Gümüşhaneliler Birlik ve Dayanışma Derneği'nin açılışı da kutlama programı kapsamında gerçekleşti. Açılışa Gümüşhane Milletvekili Av. Celalattin Köse, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen ve Torul Belediye Başkanı Evren Özdemir katıldı.

Konuşmaların ardından dernek binasının açılış kurdelesi kesildi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 03:44
Güneş 05:19
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:20
Yatsı 20:49