banner333

banner309

Gümüşhaneli Üniversite Öğrencileri Eskişehir'de İftar Sofrasında Buluştu

Dernek 25.03.2024, 13:19
Gümüşhaneli Üniversite Öğrencileri Eskişehir'de İftar Sofrasında Buluştu
banner400

Eskişehir Gümüşhaneliler Derneği tarafından Gümüş Akademi öğrencilerine iftar yemeği düzenlendi. Dernek Başkanı İrfan Ataman, Başkan Yardımcısı ve Gümüş Akademi Proje Koordinatörü Hüseyin Tuğran, Genel Sekreter Osman Nebioğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Aydın, Diş Hekimi Abdulkadir Akkuş ve Anadolu, Osmangazi ile Eskişehir Teknik Üniversitesinde okuyan öğrenciler iftar sofrasında bir araya geldi.

Dernek Başkanı İrfan Ataman, dernek olarak her zaman öğrencilerin yanında olduklarını ve Ramazan ayı nedeniyle birlikte aynı sofrada oruç açmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek katılımlarından dolayı öğrencilere teşekkür etti.

Diş Hekimi Abdulkadir Akkuş da konuşmasında şunları söyledi:

"Ramazan ayında siz öğrenci kardeşlerimle bizleri iftar sofrasında buluşturduğu için dernek yönetimimize çok teşekkür ediyorum. Gümüş Akademinin aylık düzenlediği programları takip ediyorum. Eskişehir'de size kucak açan bir derneğimiz var. Burada hiç yabancılık yaşamıyorsunuz. İçinde bulunduğumuz Ramazan ayınızı tebrik ediyorum. Sizleri görünce ben de yıllar önce Konya'da üniversitede okuduğum günler zihnimde canlandı. Güzel bir kentte üniversite okuyorsunuz. Bu kentin imkanları geniş. Bunun kıymetini iyi bilin. Eğitim hayatınızda başarılar diliyorum. Sizler ülkemizin geleceğisiniz. Bir isteğiniz olduğunda bizleri derneğimize her zaman arayabilirsiniz."

Iftar yemeği, samimi bir ortamda gerçekleşti. Öğrenciler, dernek tarafından düzenlenen bu etkinlikten dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 03:44
Güneş 05:19
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:20
Yatsı 20:49