banner333

banner309

Tıp Çaresiz Kaldı

Gümüşhaneli 8 yaşındaki Azra Nur Yavuz’un beynindeki tümörü yok edemeyen tıp, minik kıza 3 ay ömür biçti.

Gümüşhane 23.09.2013, 15:39
Tıp Çaresiz Kaldı
banner400
 Gümüşhaneli 8 yaşındaki Azra Nur Yavuz’un beynindeki tümörü yok edemeyen tıp, minik kıza 3 ay ömür biçti.

Bir süredir Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde beynindeki tümor nedeniyle tedavi gören Azra Nur Yavuz’a uygulanan tedaviden sonuç çıkmadı. Kocaeli Üniversitesi Konseyi, aileye çocuklarına bundan sonra evlerinde bakmalarını ve kısa bir ömrü kaldığını söyledi.

Baba Erdal Yavuz, hastanede kızının 3 aylık ömrü kaldığını öğrendiğini ve çaresizce beklediklerini söylerken, anne Havva Yavuz ise kızının durumu karşısında gözyaşlarına boğularak bir çare aradıklarını söyledi.

“ÇARESİZCE ÖLÜMÜNÜ BEKLİYORUZ!”

Baba Erdal Yavuz, Azra'nın yaklaşık 3 aylık ömrü kaldığını öğrendiklerini belirterek şunları söyledi: “Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavisinin ardından, tek çare olarak da İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi'nde 'beyne nokta atışı' denilen tedavinin uygulanacağını ve onun da en fazla bir kaç ay daha yaşamasına katkı sağlayacağını söylediler. Çok acı verici bir şey olduğu için biz de kabul etmedik. Şimdi çaresizce kızımın ölümünü bekliyoruz. Ne yapacağımızı şaşırdık. Bize bir yol göstermelerini istiyoruz.”

Anne Havva Yavuz ise başka hastanelerde veya yurt dışında bir çözüm bulunabileceğini umut ettiklerini belirterek, “Elimiz kolumuz bağlı bir şekilde bekliyoruz.” diye konuştu.

Bir çözüm umudu ile Baba Erdal Yavuz'a ulaşmak isteyenler için cep telefonu şöyle: 0 535 207 91 44


Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46