banner333

banner309

Şiran Süt A.Ş de Zorunlu değişiklik…!

ŞİRAN SÜT A.Ş yönetim kurulu başkanı Mustafa Doğan, Sağlık problemleri nedeniyle zorunlu olarak istifa ettiğini açıkladı.

Şiran 23.10.2017, 23:16
Şiran Süt A.Ş de Zorunlu değişiklik…!
banner400

ŞİRAN SÜT A.Ş YÖNETİM KURULUNA

ŞİRAN/GÜMÜŞHANE

2014 Yılından beri yürütmekte olduğum Şiran Süt Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanlığından, Sağlık problemlerim nedeniyle istifa ediyorum.

Gereğinin yapılmasını arz ederim.19 Ekim 2017 Perşembe.

                           Saygılarımla
                           Mustafa DOĞAN

Kendisi ile görüştüğümüz Mustafa Doğan Konaklı Habere kısa bir açıklamada bulundu. ‘Sağlık problemlerim nedeniyle Şiran Süt A.Ş yönetim kurulu başkalığından istifa ederek ayrıldım.. 26.09.2017 Salı günü geçirmiş olduğum Kalp rahatsızlığı sonrası Anjio olarak kapalı olan üç damarım açılıp stent takılması sonucu Doktorumun tavsiyesi üzerine Şiran Süt A.Ş yönetim kurulu başkanlığını bırakmak zorunda kaldım. Doktorumun Sitres ve sıkıntıdan uzak durmam gerektiğini söylemesi üzerine böyle bir karar almak zorunda kaldım.21.10.2017 Cumartesi itibari ile Şiran Süt A.Ş ile hiçbir alakam ve ilgim kalmamıştır. 

Bu güne kadar bana her konuda yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum. Şiran Süt A.Ş ortaklarına , Görev yaptığım Süre boyunca Çalışma arkadaşlarıma bana gösterdiği ilgi alakaya ve her konuda yardımcı ve destek oldukları için Teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum. Bugüne kadar muhatap olduğum Süt verenlere, Bölgemizdeki Esnaf arkadaşlara  ambalaj Malzemesi satan Esnaflara velhasıl ŞİRAN SÜT A.Ş vasıtasıyla İrtibat Kurduğum ve tanıştığım  bütün herkese teşekkür ediyor Haklarını helal etmelerini rica ediyorum. Benden yana herkese varsa hakkım helal olsun. Şimdilik diyeceklerim bu kadar.’’ Diye konuştu.

Mustafa Doğan’dan Boşalan Şiran süt A.Ş Yönetim Kurulu başkanlığına Recep Gürer’in getirildiği öğrenildi.

Kaynak : Konaklı Haber

Yorumlar (1)
Zeki Kaya 7 yıl önce
Mustafa Beye geçmiş olsun dileklerimi bildiriyorum. Allah yardımcısı olsun. Allah’a şifa versin.
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 03:44
Güneş 05:19
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:20
Yatsı 20:49