banner333

banner309

Şiran Dursun Keleş SHMYO Öğrencilerinden SMA Hastası Yiğit Ömer Kaplan’a Destek

Gümüşhane Üniversitesi Şiran Dursun Keleş Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencileri, SMA Tip-1 hastası Yiğit Ömer Kaplan’ın tedavi masraflarına destek olmak amacıyla kermes düzenledi.

Şiran 22.11.2023, 22:10
Şiran Dursun Keleş SHMYO Öğrencilerinden SMA Hastası Yiğit Ömer Kaplan’a Destek
banner400

Gümüşhane Üniversitesi Şiran Dursun Keleş Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencileri, SMA Tip-1 hastası Yiğit Ömer Kaplan’ın tedavi masraflarına destek olmak amacıyla kermes düzenledi.

Şiran Dursun Keleş Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nda düzenlenen kermeste, öğretim elemanları, öğrenciler ve yardımsever kadınlar tarafından hazırlanan ürünler satışa sunuldu. Öğr. Gör. Dilek Yalçınkaya ve Fizyoterapi Programı öğrencileri tarafından gerçekleştirilen kermese öğrenciler ve Şiran halkı tarafından yoğun ilgi gösterildi.

Kermes satışlarından elde edilen 27 bin 752 Türk Lirası, Yiğit Ömer’in tedavi kampanyasına bağışlandı. Öğrenciler, kermes etkinliği ile sosyal sorumluluk faaliyetlerinde yer almanın ve Yiğit Ömer’in tedavi masraflarına katkı sağlamanın mutluluğunu yaşadılar.

Şiran Dursun Keleş Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hatice Demirağ, kermes hakkında şu açıklamalarda bulundu:

“Erzurum’da yaşayan Yiğit Ömer Kaplan, SMA Tip-1 hastası olarak dünyaya geldi. Çocuklarının tedavisi için ailesi Valilik onaylı yardım kampanyası başlattı. Kermesin organizasyonunu gerçekleştiren Öğr. Gör. Dilek Yalçınkaya ve Fizyoterapi Programı öğrencilerini bu duyarlı davranışlarından dolayı tebrik ediyorum. Bu etkinliğin gerçekleşmesine katkıda bulunan Şiran Belediye Başkanı Sayın Mutlu Özel’e, yiyecek ve içeceklerin temin edilmesinde emek gösteren öğretim elemanlarımıza, öğrencilere, yardımsever kadınlara ve kermese katılan misafirlerimize duyarlılıkları ve çabaları için teşekkür ediyorum.”

Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, kermes etkinliği için şu ifadeleri kullandı:

“Öğrencilerimiz tarafından düzenlenen bu anlamlı etkinlik bizleri gururlandırdı. SMA Tip-1 hastası Yiğit Ömer Kaplan’ın tedavi masraflarına destek olmak üzere düzenlenen kermes, öğrencilerimizin sosyal sorumluluk bilincini ön plana çıkaran bir örnek teşkil etmektedir. Öğrencilerimiz, öğretim elemanları ve yardımsever kadınlar tarafından hazırlanan çeşitli ürünlerin satışıyla elde edilen geliri, Yiğit Ömer’in tedavi kampanyasına bağışlamışlardır. Umuyoruz ki tedavi için gereken masrafların bir an önce karşılanması ve Yiğit Ömer’in sağlığına kavuşmasıdır.

Bu vesileyle de Şiran Dursun Keleş Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencilerimizi, öğretim elemanlarımızı ve etkinliği destekleyen herkesi içtenlikle tebrik ediyor, bu anlamlı etkinliğin gerçekleşmesine katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum.”

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 03:44
Güneş 05:19
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:20
Yatsı 20:49