banner333

banner309

Yönetim Kurulundan Futbolculara Tatlı Jesti

Gümüşhanespor günü tek antrenmanla tamamladı.

Gümüşhanespor 19.01.2018, 11:00
Yönetim Kurulundan Futbolculara Tatlı Jesti
banner400

Gümüşhanespor günü tek antrenmanla tamamladı.

Gümüşhanespor, Pazar (21.01.2018) günü konuk edeceği Fatih Karagümrük müsabakası hazırlıklarını Teknik Direktör Ahmet Yıldırım yönetiminde geçiren Kırmızı-Beyazlı ekip ısınma ve koşu hareketleriyle başladığı idmanı çift kale maç yaparak tamamladı.

Saat 13:00’da başlayan çalışmayı yönetim kurulu üyeleride izledi. Antrenman sonunda teknik ekip ve oyuncu grubuyla sohbet eden yönetim kurulu üyeleri, oyuncu grubuna tatlı ikramında bulundular.

Sezonun ilk yarısını lider bitirdiklerini hatırlatan Kulüp Başkan Yardımcısı İsmet Çakmak, “Nasip olursa Fatih Karagümrük maçı ile ikinci yarıya başlayacağız. İlk yarı Gümüşhanespor adına verimli bir sezondu. Ufak tefek sıkıntılara rağmen başarılı bir sezon geçirdik. İkinci yarı için Antalya’da iyi bir kamp dönemi geçirip, Gümüşhane’de çalışmalarımıza devam ediyoruz. Çalışmalarımız devam ederken, üç tane oyuncuyu kadromuza kattık. Kadro derinliği geniş bir oyuncu grubuna sahibiz. Şampiyonluk yolunda her oyuncumuzun hazır olması gerekiyor. İkinci yarıya iyi başlamak istiyoruz” diye konuştu.

Çakmak, “Şehirde güzel bir enerji ve heyecan var. Biz bütün taraftarımızı maçlarımıza davet edip, takımlarını desteklemelerini bekliyoruz. Şehrimiz şampiyonluğa hazır. İnşallah sezon sonunda mutlu sona ulaşmak istiyoruz” dedi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 04:56
Güneş 06:20
Öğle 12:35
İkindi 15:58
Akşam 18:40
Yatsı 19:59