banner333

banner309

Gümüşhanespor Başkanı Ertürk Yakut'tan Destek Çağrısı

Gümüşhanespor Kulüp Başkanı Ertürk Yakut takıma destek için Gümüşhanelilere çağrıda bulundu

Gümüşhanespor 20.04.2024, 20:10
Gümüşhanespor Başkanı Ertürk Yakut'tan Destek Çağrısı
banner400

Gümüşhanespor Kulüp Başkanı Ertürk Yakut, zor günler geçiren Gümüşhanespor'a destek olmak için Gümüşhanelilerden yardım istedi. Kulübün maddi sıkıntılar yaşadığını ve futbolcuların alacaklarının ödenmediğini belirten Yakut, bu durumun takımdaki motivasyonu olumsuz etkilediğini söyledi.

Yakut, “Kulübümüz Gümüşhanespor, deplasmanda Kırıkkalegücü ile önemli bir maça çıkacak. Ancak futbolcularımızın alacakları konusunda maddi sıkıntılar yaşamaktayız. Bu nedenle siz değerli taraftarlarımızdan ve hemşehrilerimizden destek bekliyoruz. Futbolcularımız sahada verdikleri mücadeleyle, kulübümüzü en iyi şekilde temsil etmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Ancak maalesef alacaklarının ödenmemesi, onların motivasyonunu olumsuz etkilemekte ve performanslarını etkilemektedir. Bu sebeple, siz değerli taraftarlarımızdan, Gümüşhanespor'a destek olmaya ve futbolcularımızın alacaklarının ödenmesine yardımcı olmaya çağırıyoruz. Her birinizin küçük bir katkısı, kulübümüz ve futbolcularımız için büyük bir fark yaratabilir. Desteklerinizi bekliyor, Gümüşhanespor'a olan sevgi ve bağlılığınızı bir kez daha hissettirmenizi rica ediyoruz” dedi.

Gümüşhanespor'un sadece bir futbol kulübü olmadığını, aynı zamanda bir aile ve bir topluluk olduğunu vurgulayan Yakut, "Birlikte hareket ederek bu zorlukların üstesinden gelebilir ve başarıya ulaşabiliriz" diye konuştu.

Sosyal Medya üzerinden yapılan çağrıya birçok siyasetçi, esnaf ve vatandaştan destek geldi. Gümüşhanespor'a katkıda bulunmak ve destek olmak isteyenler için TR41 0006 4000 0019 4000 6593 13 IBAN numarası paylaşıldı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 04 Mayıs 2024
İmsak 03:31
Güneş 05:10
Öğle 12:24
İkindi 16:15
Akşam 19:27
Yatsı 21:00