banner333

banner309

Milyonluk Borcu Olan Gümüş, Çıkmazda!

Gümüşhanespor'da sıkıntılar bitmiyor. 21 Nisan Pazar günü Kırıkkalespor karşısında ligde kalmak için son şansını kullanacak olan kırmızı beyazlı temsilcimizde oyunculara olan borcun ödenmesi için eş dosttan para isteniyor.

Gümüşhanespor 15.04.2024, 16:12
Milyonluk Borcu Olan Gümüş, Çıkmazda!
banner400

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Gümüşhanespor, 21 Nisan Pazar günü Kırıkkalespor karşısında ligde kalmak için  son şansını kullanacak.

Kümede kalmak için çırpınan Gümüşhanespor, Pazar günü oynanacak olan Kırıkkalegücü Futbol Spor Kulübü karşılaşmasını deplasmanda,  27 Nisan Cumartesi günü de kendi evinde Kepez Spor Futbol A.Ş. takımını mağlup etmek için uğraşacak. Alınacak iki galibiyet de temsilcimizin kümede kalmasına yeterli olmazken, oyuncuların paralarını ödeyemeyen kulüpte iç sıkıntılar da devam ediyor. Gümüşkoza’ya samimi açıklamalarda bulunan Gümüşhanespor Kulüp Başkanı Ertürk Yakut, Gümüşhanespor’un oyunculara olan 1.2 Milyon TL borcu eşten dosttan İstenerek denk getirilmeye çalıştıklarını söyledi.

"LİGDE KALMAK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ"
Başkan Yakut açıklamasında, “ Biz bu kulübü hiçbir zaman yarı yolda bırakmadık, bırakmayacağız. Tüm Gümüşhanelilere sesleniyorum, takımımıza sahip çıksınlar. Şu anda oyuncularımızın 1.2 Milyon alacağı var, bu parayı toplamak için eşi dostu aradım. Allah’ın izniyle de bir şekilde bu parayı bir araya getirip oyuncularımıza olan borcumuzu ödeyeceğiz. Kimden ne kadar para aldık, kim Gümüşhanespor’a destek oldu, bunların hepsini şeffaf bir şekilde tüm rakamlarıyla kamuoyumuzla paylaşacağız. 21 Nisan Pazar günü Kırıkkalespor ile maçımız var onun ardından Kepez Belediyespor ile maça çıkacağız. Allah’ın izniyle takımımız güzel bir performans sağlayacak ve maçları alacağız. Lig bitene kadar, Ligde kalmak için her şeyi yapacağız” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Gümüşkoza Gazetesi
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Nisan 2024
İmsak 03:40
Güneş 05:17
Öğle 12:24
İkindi 16:14
Akşam 19:22
Yatsı 20:52