ŞİDEF, Kuruldu

Şiran Dernekler Federasyonu (ŞİDEF) İstanbul’da kuruldu.

Dernek 20.05.2018, 18:28 12.06.2018, 09:08
ŞİDEF, Kuruldu

Yaklaşık 1.5 sene önce “Şiran Dernekler Platformu” adı İle bir araya gelen Şiran belde ve köy dernekleri birleşerek Şiran Dernekler Federasyonu (ŞİDEF)’nu kurdu. İstanbul’da 26 Şiran derneğinin imzaladığı tüzük İle kurulan ŞİDEF’in Kurucu Genel Başkanı Serkan Kaya;” Şiran Dernekler Federasyonu Gümüşhanemize ve Şiranımıza hayırlı olsun. 1.5 yıldır yapılan istişareler sonucu  Şiranlılar olarak daha çok birliktelik ve Şiranımızın sorunlarına çözüm adına daha çok ses getirmek adına ŞİDEF’i kurma kararı aldık. Bugün 26 Derneğimiz tüzüğümüzü imzaladı. İnşallah kısa süre içersinde diğer derneklerimizde ŞİDEF’e dahil olacaktır. Tüzüğümüzün Türkiye geneli dernekleri kapsamasına önem verdik. İlerleyen süreçlerde diğer illerdeki Şiran derneklerimizide ŞİDEF çatımızın altına alacağız. Şu an geçici yönetim kuruldu, 6 ay içinde kongremizi yaparak güçlü şekilde yolumuza devam edeceğiz. ŞİDEF, Gümüşhanemize güç veren bir federasyon olacaktır.  Cenab-ı Allah çıkmış olduğumuz bu yolda bizlerin yar ve yardımcısı olsun” dedi.

Yorumlar (5)
Muammer Aydın 6 yıl önce
Bir Bayburtlu olarak sivil toplum idare oluşumlarindaki istek ve iradeni tebrik ediyorum.Allah cc bu yolda da başarılarını daim etsin.. Serkan Bey..
Sinan TERZI 6 yıl önce
Rabbim ülke, millet ve ümmet adına hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin inşAllah slmlar..
Hüseyin Onur 6 yıl önce
Hayırlı olsun..Şidef çok isabetli bir karar olmuş..inşAllah şıranımız ve gurbetteki şiranlılar için başarılı işler yaparsınız..Allah yar ve yardımcınız olsun..AKYAYLA KÖYÜ..
Ayhan TURAN 6 yıl önce
ŞİDEF'in kuruluşu beni hayli memnun etmiştir hemşehrilerimizin sesi olacak ŞİRAN DERNEKLER FEDERASYONU ( ŞİDEF ) aynı zamanda hemşehrilerimizin bir araya gelip tanışıp kaynaşmaları için kuvvetli bir zemin olacaktır.
ŞİDEF'in kuruluşu hayırlı olsun diyorum.
ŞİDEF organizasyonlarında buluşmak dileğiyle bütün hemşehrilerimi saygı ve sevgilerimle selamlıyorum.

Ayhan TURAN
GÜMÜŞHANE ŞİRAN BABUŞ KÖYÜ
Mehmet Yazici 6 yıl önce
SİDEF un kurulusu hayirli olsun.Bu birlikteyin oluşmasında emek veren herkesi tebrik ediyorum. İnşaAllah çok güzel hayirli isler gerçekleşir. Tecrübeli bir baskanin yönetiminde birlikte hayirlaravesile olacagini temenni ediyorum.
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48