banner333

banner309

Giad Başkanı Orhan Ünsal Geçen 1 Yılı Değerlendirdi

Giad Başkanı Orhan Ünsal Geçen 1 Yılı Değerlendirdi.

Dernek 17.05.2016, 08:51 17.05.2016, 08:53
Giad Başkanı Orhan Ünsal Geçen 1 Yılı Değerlendirdi
banner400
 Gümüşhaneli İş adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığına geleli bir yıl gibi zaman oldu. GİAD en başta Ankara da ki iş adamlarımızı bir araya getirmek, birlikte ticari faaliyetler yapmak, bir birimizden haberdar olmak temel amacını taşımaktadır. En büyük hedef ve amaçlarımızdan bir tanesi de derneğimiz bünyesindeki iş adamlarımızdan sektörel bazda birliktelikler sağlayarak yeni şirketler kurmak bu şirketler ile daha büyük işler yapmaktır.


Gümüşhaneli iş adamlarımız bireysel girişimleri seviyor, haz alıyor, zevk alıyor. Ortaklıklardan bir zevk almıyor bunu test ettik gördük. Hemşerilerimizin öz güvenleri yüksek fakat günümüz koşulları gelişen dünyada şirket birliktelikleri, ortaklıklar çok önemli. Kurumsal ortaklıkları sağlayan firmalar çok hızlı büyüyor ve başarıya ulaşıyor bunu da görmek lazım. Bunu hemşerilerimize anlatmaya çalışıyoruz ama bu konuda başarılı olduğumuz söylenemez. Hemşerilerimizin gelişen dünyada bu tür konsorsiyumların başarısını görmesi, kavraması, inanması ve bu oluşumlara  dahil olması gerekir.

Sadece Ankara’da değil Türkiye’nin dört bir yanında iş adamlarımız var. İstanbul GÜSİAD, Kocaeli’de İş adamları derneğimiz var ve belki bilmediğimiz birçok daha yerler var… Buralarla da birleşmeliyiz. Bir sinerjiye ihtiyacımız var. Ankara’da Gümüşhane Günleri, İstanbulda Gümüşhane Feshane günleri faaliyetleri bu manada çok önem arz etmekte. Bunlar çok önemli vesileler. Bu işin sosyal tarafını ve kattığı heyecanı unutmamak gerekir. Bu yıl Ankara’da Gümüşhane günleri beklenen zaman aralığında yapılmadı, bence bu bir kayıptır. Ertelendi dendi, yapılıp yapılmayacağını da tam olarak bilmiyoruz. Bu tür faaliyetler bizi bir araya getirmede önem arz etmekte. Burada iş ilgili derneklerimize düşmekte… Valisi, Kaymakamı, Belediye Başkanı, Bürokrasi çevresi ve iş adamları ile aslında önemli bir etkinlik. Birlik, beraberlik ve kaynaşma adına bu vesileleri atlamamalı ve geleneksel hale getirerek devem ettirme kararlılığında olmalıyız.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48