banner333

banner309

Eskişehirdeki Gümüşhaneliler Derneği burs verecek

Eskişehirdeki Gümüşhaneliler Deneği Yönetim Kurulu Üyerleri Eskişehirde çeşitli Üniversitelerde okuyan Gümüşhaneli öğrencilerle kahvaltıda bir araya geldiler.

Dernek 22.10.2017, 19:20 23.10.2017, 09:09
Eskişehirdeki Gümüşhaneliler Derneği burs verecek
banner400

Düzenlenen kahvaltıda Dernek Yönetim Kurulu adına bir konuşma yapan Başkan Yardımcısı Hüseyin Turhan şunları söyledi.”Siz kıymetli öğrencilerimizle bir arada  bulunmaktan çok mutluyuz.Eskişehirde her zaman sizlerin yanında sizlere destek olmak vazifemizdir.Bizlere anne babalarınızın emanetisiniz.Hepiniz bizlerin gözünde birer cevhersiniz.Cevher işlenirse değer kazanır. Siz gençlik çağınızda hangi meslek alanında hangi alanda eğitim görüyorsanız o alanda en iyi olmak zorundasınız. Gümüşhanelilik bunu gerektiriyor. Ülkemizin geleceği sizlersiniz.Bu azimle bu düşünce ile hepinizde derslerinizde ve gelecek hayatınızda başarılar diliyorum” dedi

Gümüşhaneli olup Eskişehirde okuyan öğrencilerimize derneğimizin bütçe imkanları ölçüsünde Kasım ayından itibaren burs vereceklerini belirten Dernek Başkan Yardımcısı Ali ÖZÇELİK;”Eskişehirdeki Gümüşhaneliler Derneği olarak sosyal sorumluluk projelerimize bir halka daha ekliyoruz. Bu aydan itibaren Gümüşhaneli olup Eskişehirde Üniversite eğitimi alan öğrencilerimize yönetim kurulu olarak burs verme kararı aldık. Bundan böyle her yıl bütçe imkanları ölçüsünde gerçek ihtiyaç sahibi öğrencilerimize burs vermeye devam edeceğiz.Başarı durumuna göre burslarımız üniversite bitinceye kadar devam edecek.” Dedi.

Kahvaltı etkinliğini organize eden Başkan Yardımcısı Yadigar Düzgün ve Yönetim Kurulu üyesi İrfan Ataman da gençlere başarı dileklerinde bulunarak katılımlarından dolayı teşekkür ettiler.

Yorumlar (1)
Erdogan magat 7 yıl önce
Sizlerle tanişmam isterdim benm kızimda orda anadolu ünv de 2 yıli gelince ugrarim inş size ulaşabilecegim tlf varmi saygılar
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48