banner333

banner309

Eskişehir'deki Gümüşhaneliler Şehitleri Anma Gecesi Düzenleyecek

Eskişehirdeki Gümüşhaneliler Derneği geleneksel 15 Şubat Gümüşhanenin Kurtuluş günü anısına düzenledikleri geceyi bu yıl Şehitleri anma gecesi olarak düzenleyecekler.

Dernek 03.02.2018, 08:00
Eskişehir'deki Gümüşhaneliler Şehitleri Anma Gecesi Düzenleyecek
banner400

Eskişehirdeki Gümüşhaneliler Derneği geleneksel 15 Şubat Gümüşhanenin Kurtuluş günü anısına düzenledikleri geceyi bu yıl Şehitleri anma gecesi olarak düzenleyecekler.

Eskişehirdeki Gümüşhaneliler Derneği Onur ve Danışma Kurulu toplantısı Eskişehir DSİ 3.Bölge Müdürlüğü sosyal tesislerinde yapıldı. Toplantıya Dernek Başkanı Uğur Yücel,yönetim kurulu, Onur ve Danışma kurulu üyeleri ile Kütahya ilinde ikamet eden Gümüşhaneli hemşehriler katıldı.

Açılış konuşmasında Afrinde yürütülen zeytindalı harekatında kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimize başarı ve dua dileklerinde bulunan Dernek Başkanı Uğur Yücel, kurul üyeleriyle bir araya gelerek yıl içerisinde yapılacak sosyal ve kültürel faaliyetlerde istişarede bulunduklarını söyledi.

Ülkemizin önemli günlerden geçtiğini, birlik ve beraberlik içerisinde bu zor günleri aşacaklarına yürekten inandıklarını sözlerine ekleyen Dernek Başkanı Yücel, konuşmasının devamında şunları söyledi. ”Bugün aramızda Kütahya’dan gelen hemşerilerimiz var. Onlarda bundan böyle danışma kurulu üyemiz oldular. Kendilerine hoş geldiniz diyorum. Derneğimiz siz kıymetli kurul üyelerimizin desteği, görüş ve önerileriyle geçtiğimiz yıl olduğu gibi içinde bulunduğumuz 2018 yılında da farkındalık oluşturan faaliyetlerine devam edecektir. Bizler Gümüşhaneliler olarak her zaman bu aziz vatanın bekası için devletimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Gün bir ve beraber olma günüdür. Ülkemiz terör saldırılarıyla karşı karşıyadır.Yıllardır bir mücadele veriliyor. Vatan sevgisi imandandır. Kahraman Mehmetçiğimiz şuanda sınır ötesinde. Şehit haberleri alıyoruz. Allah ordumuzu muzaffer etsin. Dualarımız Mehmetçiğimiz için.15 Şubat Gümüşhaneliler gecemizi bu yıl “Şehitlerimizi Anma” gecesi olarak tertip edeceğiz. Eğer bugün bizler bu topraklarda özgürce yaşayabiliyorsak, faaliyetlerde bulunuyorsak bu şehitlerimizin gazilerimizin sayesindedir. Hepsinin ruhları şad olsun. Onlara layık güzel bir anma gecesi düzenleyeceğiz.” Dedi.

Dernek Başkan Yardımcısı Hüseyin Turhan üyelerin desteği ve ilgisi ile 2017 yılı içerisinde farkındalık oluşturan çok sayıda faaliyetler bulunduklarını belirterek yapılan faaliyetleri sunu halinde ayrıntılı olarak kurul üyelerinin bilgisine sundu. Öne çıkan faaliyetler arasında Hatıra Ormanı, Çocuk yuvası ziyaretleri, Gümüş Akademi Programı, Öğrencilere Burs verilmesi kurul üyeleri tarafından memnuniyetle karşılandı.

Dernek Başkan Yardımcısı Yadigar Düzgün ve Genel Sekreter Osman Nebioğlu’da dernek çalışmaları ve önümüzdeki yıl yapılması planlanan faaliyetler hakkındaki görüşlerini paylaştılar.

Toplantıya katılan onur ve danışma kurulu üyeleri dernek faaliyetleriyle ilgili görüş ve önerilerini dile getirerek yönetim kurulunun yapmış olduğu çalışmalardan ve Eskişehir’de oluşturdukları Gümüşhaneliler birlik ve dayanışma ruhundan memnun olduklarını söylediler.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48