banner333

banner309

Bayburt ve Gümüşhaneliler İftar’da Buluştu

Bayburt ve Gümüşhaneliler, Esenyurt Turgut Özal stadında ortak düzenlenen iftarda buluştu.

Dernek 04.06.2018, 00:30 12.06.2018, 09:06
Bayburt ve Gümüşhaneliler İftar’da Buluştu
banner400

Esenyurt Belediyesi katkıları ile Bayburt ve Gümüşhanelil bir araya geldiği iftar programı Esenyurt Turgut Özal Stadında gerçekleşti. Binlerce Bayburt ve Gümüşhaneli’nin katıldığı iftar programına katılanlara teşekkür eden Esenyurt Gümüşhaneliler Dernek Başkanı Hakkı Akdemir;” Ramazan bereketini Bayburt -Gümüşhane iftar buluşması İle taçlandırdık. Böyle güzel atmosferin oluşmasını sağlayan Esenyurt Belediye Başkanımız Ali Murat Alatepe’ye, Bayburt ve Gümüşhaneli hemşerilerimize teşekkür ederim. Şimdiden Kadir geceniz ve Ramazan bayramınızı tebrik ederim” dedi.

Bayburt Gümüşhane iftar buluşmasından dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Esenyurt Bayburtlular dernek başkanı Sefa Yağmurdereli;” Bayburt ve Gümüşhaneli hemşerilerimize Ramazan bereketini bir arada yaşamaktan son derece mutluyum. Bu birlikteliği sağlayan Esenyurt Belediye başkanımız Ali Murat Alatepe’ye teşekkür eder, hayırlı Ramazanlar dilerim” dedi.

Bayburt ve Gümüşhane iftar buluşmasına Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir, Gençlik ve Spor Bakanı Yardımcısı Abdurrahman Boynukalın, Esenyurt Belediyesi eski Başkanı Necmi Kadıoğlu, Ak Parti Esenyurt ilçe başkanı Yasir Çelik, Ak Parti Esenyurt Gençlik Kolları Başkanı Resul Ekiz, Esenyurt Belediyesi eski Başkan danışmanı İhsan Akdemir, Şiran Dernekler Federasyonu Başkanı Serkan Kaya, Esenyurt il dernekler Birliği başkanı Şerafettin Öztürk, Avcılar Bayburtlular Dernek Başkanı İdris Çamur ve çok sayıda Bayburt Gümüşhaneli katıldı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48