banner333

banner309

Av.Akın Demir, ‘5Y’ye asla izin vermeyeceğiz, 5A’dan asla vazgeçmeyeceğiz!

Son dönemdeki siyaset üslubu ve tarzıyla ülkenin yükselen değeri haline gelen Saadet Partisi’nin Gümüşhane Milletvekili Adayları Avukat Akın Demir ve Celalettin Karakoç,İl ve İlçe Yönetimleri Gümüşhane Halkı ve Üniversite Öğrencileri İle İftar’da bir araya geldi.

Gümüşhane 04.06.2018, 08:00 12.06.2018, 09:06
Av.Akın Demir, ‘5Y’ye asla izin vermeyeceğiz, 5A’dan asla vazgeçmeyeceğiz!
banner400

Saadet Partisinin adım adım iktidara yürüdüğünü ifade eden Avukat Akın Demir, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;  “Huzurlu bir Gümüşhane ve Türkiye hedefimiz var. Tüm vatandaşlarımızın birbirini gönülden kucakladığı, esenlik yurdu bir ülke hayal ediyoruz.

Saadet Partisi iktidarında 5Y’ye asla izin vermeyeceğiz. Yolsuzluk! Milletin bir kuruşuna bile göz diken bizden beridir. Yandaşlık! Fikri ne olursa olsun, liyakat her zaman önceliğimizdir.  Yalakalık! Aldanmayacağız. Çünkü bize yanlışımızı söyleyebilen gerçek dostlarla yol yürüyeceğiz. Yasak! Eleştirenleri hain ilan edip, onların sesini kesmeyeceğiz. Art niyetli olmayan her eleştiriye kıymet vereceğiz.  Yağma! Gariplerin yetimlerin hakkını asla kimseye peşkeş çekmeyeceğiz. Saadet Partisi iktidarında 5A’dan asla vazgeçmeyeceğiz. Akıl! Tek akıl kaos, ortak akıl birliktelik getirir. Adalet! Adalet mülkün temelidir. Terazisi şaşan adalet güveni zedelemiştir. Hukukun üstünlüğünü yeniden sağlayacağız.  Ahlak! Dürüstlük ve doğruluk temel prensibimizdir. Herkesin iyiliği için çalışacağız. Adanmışlık! Zorlukları aşmak için bütün gücümüzle gayret edeceğiz.  Asalet! Milletimizin yüzünü asla yere düşürmeyeceğiz. Ezen ve ezilenin olmadığı, külfetin birlikte omuzlandığı ve nimetin adil olarak paylaşıldığı bir Türkiye ideali taşıyoruz. Aziz milletimize inanıyor ve güveniyoruz. 24 Haziran’da; adaletsizliği adalet ile, umutsuzluğu umut ile, tüketen ekonomiyi, üreten ekonomi ile değiştirmeye geliyoruz. Yandaşlığı liyakat ile, tek aklı ortak akıl ile, kibri tevazu ile, öfkeyi şefkat ile değiştirmeye geliyoruz.” Dedi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09