banner333

banner309

YETER DAA

MHP Gümüşhane il başkanlığı bir basın açıklaması yaparak Ak Parti Gümüşhane milletvekili aday adaylarının ilimize Yapacakları projeler yerine başkanlık sistemini gündemde tutmasını eleştirdi .

Siyaset 21.03.2015, 00:52 21.03.2015, 00:56
YETER DAA
banner400
Son zamanlarda AKP adayları, seçildiklerinde şehrimize ve halkımıza neler getireceklerini, insanların refah düzeylerini nasıl artıracaklarını, nasıl mutlu olmalarını sağlayacaklarını anlatacakları yerde başkanlık sistemiyle yatıp kalkmaktadırlar. Çünkü söyleyecekleri başka da bir şeyde yoktur. 13 Yıldır bu kentte yaşayan insanımız bunları ibretle takip etmektedir.
            Bir AKP aday adayı başkanlık sisteminde şeffaflaşmanın olacağından bahsetmektedir. Siz bu milletin hafızası ile dalga mı geçiyorsunuz. 13 Yıldır Sayıştay Raporlarının TBMM gelmediğinden haberiniz yok mu?
            Başkanlık sisteminde hükümetin TBMM’de güvenoyu almasına gerek olmadığından bahsederken, başkanı halk seçiyor da, Milletvekillerini halk seçmiyor mu. O zaman başkan ülkede en fazla oyu alan siyasi partiye değil de kafasına göre herhangi bir partiyi hükümeti kurmakla görevlendirilebilir. Yani halkın çoğunlukla seçtiği milletvekillerini devre dışı bırakılabilir. Bu da demokrasiye tamamen ters bir durumdur.
            Gümüşhane’de halk başkanlık sistemini istiyor yalanı da acizliğin bir ifadesidir. Seçimlerde kendinizi yetersiz görüp Cumhurbaşkanının gölgesinde yürümek istiyorsunuz. Ama artık yeter, bu halk uyandı ve kralın çıplak olduğunu bizzat görmüştür.
İnsanı Yaşat ki, Devlet Yaşasın’dan bahsederken bu ülkede 13 yıldır çeşitli kumpaslarla insanların hapse atıldığından, bazılarının cezaevlerinde yaşamını yitirdiğinden haberiniz yok mu? Bu kumpaslarla ordunun kozmik odalarına girildiği, bütün belgelerin ve harddisklerin alındığını duymadınız mı?
Yine ülkemizde 17 ve 25 Aralık sürecinden sonra yaşanan bunca rezilliği, yapılan bunca kıyımı, bu süreçte yargıya ve güvenlik birimlerine yapılan müdahaleleri unuttuğumuzu mu düşünüyorsunuz. Yargıya güven AKP döneminde her geçen gün irtifa kaybetmiş ve dibe vurmuştur.
            Son ve öz sözümüz şudur. AKP aday adaylarını dinleyince 13 yıldır bu ülkeyi bunların değil de başka bir partinin yönettiğini zannedersiniz. Eğer böyle değilse bu verilen vaatler ne manaya geliyor. 13 Yıldır yapamadığınızı itiraf ediyor ve milletimizin hafızası ile dalga geçer gibi, 13 yılı yok sayıp bir dönem daha mı istiyorsunuz.
 
                                                                                           Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı
                                                                                                                Basın Bürosu

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 02 Mayıs 2024
İmsak 03:35
Güneş 05:13
Öğle 12:24
İkindi 16:14
Akşam 19:25
Yatsı 20:57