banner333

banner309

Süleyman Soylu Gümüşhaneliler ile buluştu

İstanbul Gümüşhane Dernekler federasyonu (GÜDEF)’in organize ettiği ve İçişleri Bakanı Sn. Süleyman SOYLU’nun katıldığı, Cumhur İttifakı Gümüşhane Buluşması Eyüp Sultan Kültür Sanat Merkezi'nde gerçekleşti.

Siyaset 19.06.2019, 09:11 19.06.2019, 09:19
Süleyman Soylu Gümüşhaneliler ile buluştu
banner400

İstanbul Gümüşhane Dernekler federasyonu (GÜDEF)’in organize ettiği ve İçişleri Bakanı Sn. Süleyman SOYLU’nun katıldığı, 23 Haziran’da yapılacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde, Cumhur İttifak adayı Binali YILDIRIM’a destek vermek için İstanbul Eyüp Belediyesi Kültür Sanat Merkezinde yapılan ve ÇAYTV’den canlı yayınlanan CUMHUR İTTİFAKI GÜMÜŞHANE BULUŞMASI programıyla gövde gösterisi yaptı. Eyüp Sultan Kültür Sanat Merkezinde Gümüşhane Dernekler Federasyonu tarafından organize edilen programa İçişleri Süleyman SOYLU’nun girişinde salonda izdiham yaşandı. Salon Girişinde tezahüratlarla karşılanan SOYLU, vatandaşlarla tek tek selamlaştı.

Federasyon Başkanı Vahit OLGUN Cumhur ittifakı Gümüşhane Buluşması açılış konuşmasında “Geçtiğimiz seçimlerde sayın bakanımızla bir program yapmış ve desteğimizi açıklamıştık. Yine Haziran ayında yaptığımız bu programın tılsımıyla inşallah bu seçimin güzel sonuçlanacağına olan inancım tamdır. Bu programın Sosyal Medyadan duyurmak için yaptığımız paylaşımlardan Gümüşhane’den bir Siyasi Parti temsilcisinin şahsımı ve Gümüşhanelileri hedef almasına kınıyorum. Gümüşhaneliler Söz konusu vatan, bayrak olunca yanlıdır. Biz İstanbul’da yaşayan Gümüşhaneliler olarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’a destek için burada toplandık. Biz Sadece İstanbul’daki Gümüşhaneliler değil Dünyanın dört bir tarafındaki Gümüşhaneliler her zaman devletinin yanındadır. Gelecek nesillere yol gösterecek şekilde hareket eder. Biz tarafsız olamayız. İstanbul seçimlerinin tarafı tasması Amerika’nın elinde olan moniler oluyorda biz niye olmayalım. Elbette İstanbul’da bulunan Gümüşhaneliler bu işin tarafı olacak, özü ve öznesi olacaktır. Kelkit vadisinin yetiştirdiği değer olan yiğit adama topal Dursun’un oğlu Binali YILDIRAM’a destek vermek bizim boynumuzun borcudur. Bugün burada bizleri yalnız bırakmayan ülkemizin gururu İçişleri Bakanımız sn. Süleyman SOYLU’ya, her zaman yanımızda olan kıymetli hocam Prof. Dr. Kemalettin AYDIN’a, Milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza, İl ve ilçe başkanlarımıza, bu programı birlikte yaptığımız İl Dernek başkanlarımıza, ilçe ve köy dernek başkanlarımıza, ekranları başında bizleri izleyen ve burada bulunan siz kıymetli hemşerilerime teşekkür ediyorum. ” dedi.

Gümüşhane Milletvekili Cihan PEKTAŞ, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan ÇİMEN ve Akparti Eyüp İlçe Başkanı Adem KOÇYİĞİT’in konuşmalarının ardından konuşan İçişleri Bakanı Süleyman SOYLU ise, "İstanbul'u geldiği noktadan başka noktaya çevirmeyelim. Size bugüne kadar yanlış yapmadık. Değerlerimize itimat etmeyenler, bizi aşağılayanlar ve küçük görenlere, bu büyük şehri, bu medeniyet başşehrini teslim etmeyelim. Görüyorsunuz gezi olaylarında olduğu gibi merkezi yurt dışında bulunan birçok medya kuruluşunun CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Ekrem İmamoğlu'nun borazanlığını yapmaktadır. Terör örgütü PKK Kandil'den, "AKP-MHP faşizmine geçit vermeyeceğiz, biz İmamoğlu'nu destekleyeceğiz." diyerek yaygara koparmak suretiyle gezi ruhunu iktidar yapmak istiyorlar. FETÖ Gezi olaylarında işleri tahrik eden ve aynı zamanda devletin içerisinde bulunarak o tahriki devletin içerisinde de yapmaya çalışan organizasyon sergilemedi mi? Şimdi de Avrupa'dan Amerika'dan aynı sosyal medyayla beraber kendi adamlarıyla bunları yapmaya çalışıyorlar. Biz enayiyiz, anlamıyoruz yani. Gezi olaylarında otelini tahsis edenler, bugün de İmamoğlu'na özel uçaklarını tahsis ediyorlar bunu anlamıyor muyuz yani. Bu seçimlerle Terör örgütleri İstanbul’a sızmaya çalışıyorlar biz buna fırsat verecek miyiz? Eğer fırsat verirsek "Bedirhan bebeğe nasıl hesabını veririz? Aybüke öğretmene nasıl hesabını veririz? Necmettin öğretmene nasıl hesabını veririz, biz Eren Bülbül'e nasıl hesabını veririz.

Salonda bulunan taraftarların “Gümüşhane Stad İstiyor” tezahüratlarına karşılık , "Geçen yıl stad için söz verdiğimizin ertesinde proje çalışmalarına başlandı, projeler hazır, 2019 yılında yapılacağını belirtmiştik ancak o dönemde yatırımlara bir süre ara verilmişti. Şu anda tüm çalışmalar yapılıyor, 2020 yılında temeli atılarak stad inşaatı bitirilecek sözümüz söz” dedi.

Eyüp Sultan Kültür Sanat Kültür Sanat Merkezinde düzenlenen Cumhur İttifakına Destek Programında Gümüşhaneliler buluşmasında çok sayıda Gümüşhaneli bir araya geldi. Program Çay TV ekranlarında canlı yayınlandı. Program sonunda Federasyon Başkanı Vahit Olgun, İçişleri Bakanı Süleyman SOYLU’ya Gümüşhane’nin el emeği göz nuru ile dokunan Türk Bayrağı ve Gümüşhane’nin yenilebilir enerjisi Pestil Köme hediyelerini takdim etti.

İstanbul Gümüşhane Dernekler Federasyon’un Düzenlediği Cumhur İttifakı adayına destek programına içişleri Bakanı Süleyman SOYLU, Gümüşhane Milletvekili Cihan PEKTAŞ, Gümüşhane 22-23 Dönem Milletvekili Prof. Dr. Kemalettin AYDIN, Aydın Milletvekili Metin YAVUZ, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan ÇİMEN, Kelkit Belediye Başkanı Aziz Nas, Köse Belediye Başkanı Turgay Kesler, Köse Ak Parti eski Belediye Başkanı Şerif Aygün, Kürtün Belediye Başkanı Enver Şen, Özkürtün Belediye Başkanı Yakup Turgut, Altındağ Akparti ilçe başkanı Ahmet Karaca, Eyüp İlçe Başkanı Adem Koçyiğit, Kelkit İlçe Başkanı Sadi Tüysüz, Köse İlçe Başkanı Sinan Pala ile siyasi parti temsilcileri, Dernek Başkan ve yöneticileri ile çok sayıda Gümüşhaneli katıldı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 04:56
Güneş 06:20
Öğle 12:35
İkindi 15:58
Akşam 18:40
Yatsı 19:59