banner333

banner309

Gümüşhane'de Değişimin Adresi İYİ Parti

İYİ Parti Gümüşhane Merkez İlçe Başkanı Bayram Canlı, 31 Mart 2024 tarihinde yaplıacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Siyaset 06.03.2024, 18:35
Gümüşhane'de Değişimin Adresi İYİ Parti
banner400

İYİ Parti Gümüşhane Merkez İlçe Başkanı Bayram Canlı, 31 Mart 2024 tarihinde yaplıacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Yaptığı açıklamada, belediye başkan adayları Ali Ateş'in babadan gelen 40 yıllık bir siyasi tecrübesiye sahip olduğunu söyleyen Canlı, "Daha önce ilçe başkanlığı, il başkanlığı ve Belediye Meclis üyeliği gibi görevlerde bulunmuştur. Toplumun farklı katmanlarında, farklı derneklerde, doğada ve sporda sorumluluklar almıştır ve imkanlar ölçüsünde desteklerde bulunmuştur. Kendisi hayvansever ve doğasever birisidir. Gümüşhane için elini değil gövdesini her zaman taşın altına koymuştur" dedi. 

İYİ Parti hareketi Gümüşhane'nin tecrübesi, birikimi, bilgisi yüksek olan bir harekettir

Gümüşhane hayalleri ve amaçları olan bir hareket olduklarını vurgulayan Canlı, "Bizim amacımız Gümüşhane insanın mutlu ve Müreffeh olmasıdır. Temel gayemiz budur, siyaseti bunun için yapıyoruz.. Milletimiz bizleri sabırsızlıkla bekliyor. Geçmişte bu şehri nasıl yönettiğimizi Gümüşhane halkı çok iyi biliyor. Biz sokakta bunu görüyoruz. Partizanlık yapmadık yapmayacağız, insanlarımızı ayırmadık, ayrıştırmıyacağız. İnsanlara dokunmayı biz biliriz .Siyatimizin temel öznesi insandır ,büyük Türk Milletidir,Biz Millete hizmet etmeyi ibadet bilenlerdeniz.Biz şunuda biliriz:Şuan Toplumun en büyük problemi Siyasal kutuplaşmadır ve biz bunu bitireceğiz ve geleceğe emin adımlarla birlikte yürüceğiz,tarih şahittir ,Büyük Türk milletti birlik ve beraberlik içinde olduğu zaman aşamayacağımız hiçbir engel yoktur" diye konuştu. 


Halkımız bizleri bekliyor, İYİ Partiyi bekliyor, iyileri bekliyor

Canlı açıklamalarının devamında, "Cumhur İttifakı'nın a'sı b'si bizim için farketmez. Cumhur İttifakı halkımızı doğru bilgilendirmiyor,yanıltıyor Halkımız sorunları hergün artıyor. Halkımızın artık kuru laflara karnı tok. duyguların bu kadar istismar edilmesinden memnun değil, sorunlarının çözüme kavuşturulmasını istiyor. Geçen basında yer alan bir ifadede Cumhur İttifakı'nın MHP Adayı Sayın Vedat Soner Başer, "Halkımızın gıdaya ihtiyacı var, yeterince beslenemeyen bir sürü insan var, saçına makas değmemiş, kişisel bakımlarına imkan bulamayan kadınlardan bahsediyor."bu ülkenin kötü yönetildiğini kendileri de itiraf ediyor ne yaptıklarının farkında değiller.Gündelik siyasi çekişmelerle halkımızı oyalıyorlar  Dillerinden düşürmedikleri Cumhur İttifakı'nın ülkeyi kendi yönettiklerini unutuyorlar” ifadelerine yer verdi. 

Cumhur İttifakının diğer bir adayı olan belediye başkanı Ercan Çimen'in  iktidar imkanlarını iyi değerlendiremediğini belirten Canlı, " yarım bıraktığı projeler var. Seçildiğimiz takdirde biz bu projeleri bir bir hayata geçireceğiz. Seçimlerin şehrimize ,Ülkemize hayırlar getirmesini Yüce Rabbimizden diliyorum.Çok seçimler geçirdik.Ömrümüz olursa dahada geçireceğiz ve yine iyiler olarak diyoruz ki seçim akşamı seçilen başkanımız, seçilemeyen arkadaşımız olacak. Sorunların çözülmesini istemenin formülü İYİ Parti'nin tecrübeli, liyakatlı belediye başkanı adayını seçmektir. Çözüm İyi Parti”nin Belediye Meclis üyelerini ve İl Genel Meclisi üyelerini desteklemektir. Sorunu yaratanlarda  sorunu çözemezler. Çare İYİ Parti'dedir" dedi. 

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Temmuz 2024
İmsak 03:22
Güneş 05:08
Öğle 12:34
İkindi 16:28
Akşam 19:49
Yatsı 21:27