banner333

banner309

Eryılmaz;“Halkın Oyuna Ambargo Konulamaz.“

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Rıdvan Eryılmaz, yerel ve merkezi yönetimleri eleştirerek kimsenin halkın oylarına ambargo koyamayacağını belirtti.

Siyaset 29.01.2013, 08:13
Eryılmaz;“Halkın Oyuna Ambargo Konulamaz.“
banner400
 Eryılmaz açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

Partimizin öncelikli hedefi yerelde halkın iktidarını kurup, akabinde yapılacak olan genel seçimlerde halkla bütünleşerek halkın iktidarını kurmak olacaktır. Yaptığımız gözlemlerde bazı siyasilerin halkın oylarına ambargo koyar niteliklerde beyanlarının olduğu bu beyanlarda sanki Gümüşhane’li kendi karar veremiyor da bu politika ağalarının  halkın  adına konuşmaya devam etmeleri yönündeki beyanlarını  anlamış değiliz. Kimse kimsenin oyuna  siyasi ambargo koyma hakkına sahip değildir. Bu anlamdaki girişimleri Gümüşhane halkını küçük görme ya da fertleri yok sayma ve halkı küçük görme girişimleri olarak algılıyoruz.

            Türkiye genelinde olduğu gibi Gümüşhane genelinde de hem yerel yönetimlerde hem İktidar edenler tarafından  içine düşürüldüğümüz durum içler acısı bir hal almıştır. Yerel yöneticilerin farklı, milletvekillerinin farklı telden çalmaları Gümüşhane’mizin sosyo gelişmişlik bakımından 62. sıraya gerilemesi gerçeğini değiştirmemektedir. Gerek yerel yönetimlerde iktidar olanlar gerekse bizleri Ulusal mecliste temsil edenler Türkiye’de ilimiz gibi butik şehir modellerini  incelememiş görünüyorlar. Bu vatandaşlar Amasya’ya hiç gittilermi aynı fiziki şartlarda aynı coğrafi özelliklere sahip bir ilde yapılan güzelliklerin Gümüşhane’mizde uygulanabilirliği varken  14 yılık M.H.P. belediyeciliğinde ve 10 yıllık A.K.P. iktidarında halkın uyutulduğunu ve şehrimize hiçbir şey yapılmadığını esefle seyrediyoruz. Yapamayan gider beyler. Halkımız bunlara layıkmıdır? Bir yandan beceriksiz belediye diğer yandan beceriksiz bir siyasi iktidar. Siyasi inat uğruna şehre hizmet verilmemesinin bize geri kalmışlık olarak yansımasının hesabını kim verecektir. Milletvekillerimizin ve Belediye başkanımızın  unuttuğu bir şey var inatlaşarak yatırım ve hizmet yönünden bloke koydukları il merkezinin Gümüşhane olduğu gerçeğini unutmamalıdırlar. Bu halk iki kutuplu siyasetten artık gına etmiş durumdadır. İki anlayışında bu güzel ilde temsil kabiliyetlerinin kalmadığı aşikar olup, artık bunlardan kurtulmanın zamanı geldiğini ve kısır inatlaşmanın ilimize sürekli zarar verdiğini sağır sultan bile duymuştur. 

            Yaptığımız çalışmalarda halkın artık afaki beyanlara pirim vermediği, sorunlarını herkesin yüzüne söylediğini, yapılan icraatlarda keyfi ve yandaş oluşumların görüldüğünü, belediye encümenlerinin siyasi inat uğruna bu şehre verdikleri zararın, iktidar edenlerin hoşuna gitmese de hesabı  sandıkta sorulacağını  tespit etmiş durumdayız.

            Bizim dayanağımız pırıl pırıl Gümüşhane insanıdır. Analarımız, babalarımız ve kardeşlerimizin desteği ile bu köhne zihniyetten kurtulacağımıza yürekten inanıyoruz. İnatlaşmak boşuna, belediye ve genel siyasette de  artık ayak seslerimiz duyuluyor. Sloganımız “SOL AÇIK YOLA ÇIK”tır. Bu süreçte halkımızın   destek ve omuz vereceğine inancımız tamdır.

                                                                                                 Rıdvan ERYILMAZ

                                                                                        C.H.P. MERKEZ İLÇE BAŞKANI



Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Temmuz 2024
İmsak 03:22
Güneş 05:08
Öğle 12:34
İkindi 16:28
Akşam 19:49
Yatsı 21:27