banner333

banner309

Ergin:“Mazman'ın Özrü Kabahatinden Büyük“

AK Parti Gümüşhane İl S.K.M. (Seçim Koordinasyon Merkezi) Başkanı Ahmet Ergin, MHP Gümüşhan eİl Başkanı Orhan MAZMAN'ın Ebu Hureyre (R.a.) ile ilgili olan sözlerine açıklık getirdiği basın açıklamasına karşılık yazılı bir açıklama yaptı.

Siyaset 04.03.2014, 08:26 04.03.2014, 13:13
Ergin:“Mazman'ın Özrü Kabahatinden Büyük“
banner400

 Yaptığı açıklamada AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip ERDOĞAN’a Pazar’a kadar değil, mezara kadar destek vereceklerini belirten AK Parti Gümüşhane İl Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Ahmet Ergin, 31 Mart sabahı Gümüşhane’de yeni bir devrin başlayacağını belirterek, bu gerçeği içine sindiremeyenlerin şimdiden sağa sola savrulmaya başladığını söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane İl Başkanı Sayın Orhan Mazman’ın son günlerde yaptığı açıklamaların, bu partinin yöneticileri eliyle içine yuvarlandığı trajediyi bütünüyle gözler önüne serdiğini dile getiren Ergin, mezhebi ihtilafları kaşıyanların bunun bedelini sandıkta en ağır şekilde ödeyeceklerini bildirdi.

AYİNESİ İŞTİR KİŞİNİN, LAFA BAKILMAZ.

Gümüşhane yerelinde tartışılan konularla ilgili bir değerlendirme açıklaması yapan Ergin, 17 ve 25 Aralık darbe girişimlerinin ardından bu sürecin yerel seçimlerin mahiyetini ciddi oranda dönüştürdüğünü ve sürecin adeta bir referandum mahiyetine büründüğünü kaydetti.

AK Parti’nin, yaşanan son gelişmelerin ardından, milletin birlik ve bütünlüğünün teminatı olduğunun bir kez daha ortaya çıktığını ifade eden Ergin, AK Parti ile Gümüşhane’nin son 11 yılda aldığı kamu yatırım miktarının eski parayla 4,5 katrilyonu aştığını hatırlattı.

Bu sürecin şimdi 30 Mart’ta ‘AK Belediyecilik’le taçlanacağını kaydeden Ergin, “Her açıdan sağlıklı ve yaşanabilir bir Gümüşhane hepimizin hakkı. Şehirde 15 yıldır belediye işlerinin nasıl yapıldığını hep beraber gördük. Evet, Ziya Paşa’nın dediği gibi; Âyinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde” dedi.

MAZMAN, BİLMEDİĞİ KONULARDA AÇIKLAMA YAPMASIN. 

Ergin, Kendilerinin asla mezhep ayrımcılığı yapmadıklarını ve bütün Ümmet-i Muhammed'i kardeş olarak bildiklerinin altını çizerek, MHP İl Başkanı Mazman’ın yaptığı tuhaf açıklamalarıyla, Ehli Sünnet’in değerler sisteminin nasıl küçük siyasi hesapların malzemesi yapıldığını Gümüşhane halkının ibretle izlediğini anlatan Ergin, “Gümüşhanevi Hazretleri’nin torunları, bu utanç verici söylemlerin hesabını sandıkta elbette soracaktır. Gümüşhanevi Hazretleri’nin mübarek ruhaniyetini 30 Mart’ta hep birlikte şad edeceğiz. Sayın Mazman bilmediği konularda açıklama yapmadan önce A. Z. Gümüşhanevi Hazretleri’nin ‘Ehli Sünnet Akaidi’ adlı kitabını iyice bellesin. ‘Özrü Kabahatinden Büyük’ hataları içinde barındıran açıklamalarla Gümüşhane halkına zarar vermekten kaçınsın.” dedi.

CANLI, BAHÇELİ’DEN UTANIYOR MU? MAZMAN BUNA NASIL MÜSAADE EDİYOR?

Mazman’a yüklenen ve bilmesi gereken konularda siyaset yapması gerektiği yönünde uyarılarda bulunan Ergin, “MHP Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Mustafa Canlı’nın propaganda araçlarının hiç birisinin üzerinde genel başkanları Devlet Bahçeli’nin resmini dahi taşıyamamaları nasıl bir ruh halidir. Hele hele bu durumu bu partinin il başkanı içine nasıl sindirmektedir. Yoksa Canlı ve Mazman Gümüşhane’de MHP’ye bağlı olmayan bir teşkilat mı kurdular? İçine düştükleri meşruiyet krizi her gün derinleşirken, sığındıkları fitne dili çaresizliklerinin hangi boyuta ulaştığını göstermektedir. Diğer yandan, Gümüşhane’de de bir şubesi bulanan bir örgütün sözcüsü AK Parti’ye çamur atmaya kalkışarak, figüranlık rolünü oynuyor. Ancak unutmasınlar ki; Bizler pazara kadar değil, mezara kadar Başbakanımızın yanındayız. Gümüşhane halkı bu şer ittifakının defterini 30 Mart’ta dürecektir. Gümüşhane halkının zeka ve ferasetiyle alay etmeye kalkışanlar, bunun hesabını asla veremeyecektir. Hesap günü yakındır” diye konuştu.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46