banner333

banner309

Kadakal, 1.Sıra'dan Meclis Üyesi Adayı Gösterildi

Hemşerimiz Emekli Eğitimci Mustafa Kadakal, MHP Bahçelievler 1.Sıra Belediye Meclis üyesi adayı oldu.

Siyaset 04.03.2014, 09:28 04.03.2014, 13:13
Kadakal, 1.Sıra'dan Meclis Üyesi Adayı Gösterildi
banner400

 Mustafa Kadakal, hemşerilerinden destek beklediğini belirtip neden  aday olduğunu açıkladı. Kadakal 'ın açıklaması şöyle oldu.

Emekliye ayrıldıktan sonra, çocuklarımın şirketlerinde yönetim kurulu başkanlığı yapıyorum. Yerel seçim çalışmaları başlamadan önce MHP yönetici ve üyeleri, arkadaşlarım, akraba ve hemşehrilerimin isteği üzerine MHP Bahçelievler Belediye Meclis Üyesi Adayı oldum. 40 yıldır Bahçelievler ilçemizde Siyavuşpaşa Mahallesinde yaşıyor ikamet ediyorum.

Siyavuşpaşa İlkokulunda 5 yıl öğretmenlik 30 yıl okul Müdürlüğü yaptım. Binlerce öğrenci ve velilerine bu görevde hizmet verdim. Bahçelievler’de belediye 1967 yılında kuruldu. Beldemiz;1960 lı yıllardan itibaren yurdumuzun çeşitli kentlerinden göç alan yerleşim bölgesidir. Bugün Bahçelievler 1 milyon nüfuslu, çok büyük bir yerleşim kenti oldu. Geride kalan 45 yılda nüfusu arttıkça içinde yaşayan insanların sorunları da büyüdü. “Küreselleşme ,Çarpık Yapılaşma, Kent Ve Çevre Sorunları, Ulaşım Sorunu, Sosyal Ve Kültürel Sorunları” Belediye kurulduğu tarihten itibaren, çok çeşitli partilerin (RP-ANAP-CHP-AKP ) Belediye Başkanı ve Meclis üyeleri tarafından yönetildi. Her geçen gün büyüyen beldenin kentsel ihtiyaçlarının karşılanamayacak duruma gireceğini Bahçelievler belediyesini yönetenler düşünmediler.

Şehircilik tekniğine uymayan, başıboş bir inşaat tekniği ile imar edilmiş denetimsiz yapılaşmanın, meydana getirdiği çarpık kentleşme,1999 yılında yaşanan Marmara depreminin getirdiği telafi edilmez acı kayıpları yeniden yaşatacağı kaçınılmaz olmuştur. Belediye başkan adayımızın başkanlığında uzman kadro ve mühendislik heyetimizin hazırladığı, kentsel dönüşüm projelerini destekleyerek, Bahçelievleri yeniden imar etmek için, olası bir depremde mal ve can kaybını önlemek için, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde BAHÇELİEVLER BELEDİYESİ MHP MECLİS ÜYESİ ADAYI oldum.

Bahçelievler halkı belediye başkanlığı ve belediye meclis üyeliği görevini MHP adaylarına verirse; Medeniyetlerin buluşma noktası Bahçelievler’e karşı tarihi sorumluluğumuzun gereğini yerine getirerek şehrin yaşam kalitesini artırmak, özgün kimliğini pekiştirmek ve Dünyanın parlayan bir yıldız kenti haline gelmesine katkı sağlamak adına, yerel hizmetleri belediye başkanı ve belediye meclisi üyesi adayları olarak adaletli, kaliteli, gelişime açık verimli ve dürüst yönetim anlayışı ile hizmet sunmaya ant içtik.

30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan Mahalli idareler seçimlerinde MHP ne desteğinizi bekliyor, Allah’tan hayırlısını diliyorum.

Mustafa KADAKAL

MHP Bahçelievler Belediyesi Meclis Üyesi Adayı

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38