banner333

banner309

'Büyük Oyun Bozuldu'

AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Ercan Çimen, Türkiye üzerinde son dönemde oynanan oyunların Anadolu coğrafyasındaki duruş sayesinde bozulduğunu söyledi.

Siyaset 02.07.2013, 12:22
'Büyük Oyun Bozuldu'
banner400
 AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Ercan Çimen, Türkiye üzerinde son dönemde oynanan oyunların Anadolu coğrafyasındaki duruş sayesinde bozulduğunu söyledi.

Yaptığı açıklamada Taksim Gezi Parkı eylemleri ile başlayan olayların Türkiye’yi ciddi bir kaos ortamına sürüklemeyi amaçladığını, AK Parti ve Başbakan Erdoğan’ı hedef aldığını ve yaşanan sürecin derin bir ‘darbe’ operasyonu olduğunu vurgulayan Çimen, Gümüşhane halkının bu meseleye bu çerçeveden bakmasının önemine dikkati çekti.

Çimen açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

AK Parti Gümüşhane İl Başkanlığı olarak 1 Haziran 2013 Tarihi’nde İstanbul Taksim’de ‘Gezi Parkı Eylemleri’ olarak kamuoyunun önüne gelen olaylarla ilgili bugüne kadar ortaya koyduğumuz mukavemet ve hassasiyet, her şeyden önce milletimizin ‘Anadolu Coğrafyası’ ndaki varlık nedeniyle ilgili bir derin ‘DURUŞ’un tezahürü olarak ortaya çıkmıştır.

3 Haziran’da yaptığımız basın açıklaması ile fitili ateşlenen bu olayların, ülkemizi ciddi bir kaos ortamına sürüklemeyi amaçladığı ve bu istikamette AK Parti ve onun Şerefli Lideri Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik  ‘Derin Darbe Operasyonları’ olduğu teşhisinde bulunarak, Gümüşhane Halkı’nın meseleye bu çerçeveden bakmasının büyük önemine vurgu yaparak, milletimizi sağduyuya çağırmaktan bir an olsun dahi geri durmadık.

AK Parti olarak ülkemizin 10 küsur yıl içinde aldığı büyük mesafeyi içlerine sindiremeyen içte ve dıştaki bir takım şer odaklarının tezgâhladığı bu ‘ÇOK BOYUTLU VE KATMANLI ‘ karanlık planın tüm aşamalarında, ortaya koymaya çalıştığımız mücadele azmini kararlılıkla sürdürdük ve sürdürmeye de devam ediyoruz. Olayların ortaya çıkmasının hemen ardından başlattığımız DEMOKRATİK Mücadeleyi, bir yandan sosyal medya üzerinden, diğer yandan da yazılı ve elektronik medya üzerinden devam ettirerek, kararlı bir ‘DURUŞ’ sergiledik. Yaptığımız basın açıklamalarıyla hem yazılı hem de internet medyası üzerinden halkımızın bilinçlenmesine katkı koyarken, diğer yandan ‘Liderimiz Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ için hazırladığımız ‘ONLAR SOKAKTA YAPSALAR DA EYLEM, BİZLERİN DUASI VARKEN GELMEZ SANA ELEM’ ifadesinin yer aldığı ‘DESTEK İLANLARINI’ YEREL MEDYADA YAYINLATTIK. Ayrıca bu ilan çalışmasını SOSYAL MEDYADA PAYLAŞARAK binlerce kişinin görüşüne sunarken, hazırladığımız bez afişi ise parti binamızın ön cephesine asarak, halkımızın AK Parti’ye ve onun Şerefli Liderine karşı olan sevgi ve duyarlılığını hep diri tutmanın kararlılığı içinde bulunduk. Öte yandan Başbakanımızın İstanbul Kazlıçeşme Mitinginde yaptığı ‘BAYRAK ÇAĞRISI’nı vakit geçirmeden Gümüşhane’ye taşıyarak yaklaşık 2 Bin adet ‘Türk Bayrağı’nı halkımıza dağıtarak, bu bilinç-akışının sürekliliğine tam destek çıktık. Son olarak ‘Erzurum Mitingi’ münasebetiyle yaptığımız organizasyonla vatandaşlarımızı ücretsiz otobüslerle Gümüşhane’den Erzurum’a taşıyarak ‘MİLLETİMİZİN RECEP TAYYİP ERDOĞAN’ Sevdasının taçlanmasına önayak olduk. Son olarak Şiran İlçemizde düzenlediğimiz İl Danışma Meclisi Toplantımızla ‘Gezi Parkı Kumpası’nı her açıdan deşifre ettik. Ayrıca Genel Merkez Tanıtım ve Medya Başkanlığımız’ın hazırlatmış olduğu “BÜYÜK OYUN” isimli videoyu sosyal medyada ve basın mensuplarımızla paylaşıyoruz. 

Şimdi tüm bu azim ve kararlılığımızın ardından geldiğimiz yeni merhalenin, milletimizin tek vücut olmuş kararlılığı ile kutlu bir yürüyüşe inkılâp etmesi, istikametimizi aydınlatmaktadır. Bu doğrultuda 2023 ve 2071 hedeflerine kesintisiz bir azimle yürüyecek olan milletimiz ‘BÜYÜK TÜRKİYE İDEALİNİ’ muhakkak surette inşa etmeye Cenab-ı Hakk’ın izniyle muvaffak olacaktır.”


Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (1)
İsmail Hakkı 11 yıl önce
Gerçekten dünya tarihine böyle olay, 2002 kadar olmamıştı bundan sonra da olmaz. Oyunu tezgahlayan kendileri, bitirdik diyen kendileri. Bu oyunu neden tezgahladığınızı açıkça söylesenize...
Hala dinden imandan bahsederek inanları kandırmaya utanmuyor musunuz diyeceğim ama sizde o yüz yok ki...
Ben tek yaratıcı ALLAH C.C.'nun olduğuna ve son peygamberin de HZ. Muhammed' in olduğuna iman ediyorum ve size inanmıyorum. Tüm insani haklarım size haram olsun. Bu ülke için can veren tüm şehitler adına sizi Yüce ALLAH'a havale ediyorum. Neden pkk dan bahsetmiyorsunuz. Bebek katillerini şerefsiz lağım çukuru yaratıkları nerelere taşıdığınızı neden söylemiyorsunuz. Şağım çukuru yaratıkları yaylalarda avazları çıktığı kadar bağırdıkça ŞEHİTLERİMİZİN kemikleri sızlamıyor mu? Ama sizde her şey menfaat üzerine kurulduğu için vicdanlarınızı cüzdanlara koyduğunuz için bunları duymaz ve görmezsiniz... Ama bir gün ABD conconları ve lağım çukuru pkk piçleri kapınızı çalarsa işte o zaman.......
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46