banner333

banner309

Şiran'da Okul Öncesi Eğitim Şenlikleri Başladı

Gümüşhane’nin Şiran ilçesinde, Şiran Anaokulu tarafından düzenlenen Okul Öncesi Eğitim Şenlikleri başladı.

Şiran 27.05.2013, 08:43
Şiran'da Okul Öncesi Eğitim Şenlikleri Başladı
banner400
Anasınıfı öğrencilerinin öğretmenleri ve velileri ile birlikte Şiran Anaokulu önünden başlayarak Merkez Caddesi ve Hükümet Caddesinde yapılan yürüyüş ile başlayan etkinlikte, Şiran caddelerinde yürüyen minik öğrenciler 28 Mayıs Pazar günü okul öncesi eğitim şenliğinin final mahiyetinde bir gösteri yapacaklarını duyurup herkesi gösterilerine davet etti.

Yürüyüşün okul bahçesinde tamamlanmasının ardından burada velilerinde katıldığı kokteyl düzenlendi. Okul müdürü Erdal Dündar, burada yaptığı konuşmada ailelere okul öncesi eğitimin önemini vurgulamak, okul öncesi eğitimi yaygınlaştırmak adına eğitim şenliklerini yaptıklarını ifade ederek, okul öncesi eğitimin, okula hazır olmayı sağlama açısından kazandırdığı becerilerin de altını çizdi.

Şiran Okul Öncesi Eğitim Şenlikleri, 28 Mayıs Salı günü akşam saatlerinde ilçe pazar yerinde gerçekleştirilecek final programı ile son bulacak. Final programında büyük bir platform kurularak minik öğrenciler hünerlerini sergileyecek, öğrencilerin yanı sıra velilerin ve öğretmenlerinin katılacağı gösterilerde olacak.

Kaynak: Şiran Gündem Gazetesi
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11