Maskara Sürmenin Püf Noktalarını Keşfet!

Maskara Sürmenin Püf Noktalarını Keşfet!

Moda 03.06.2022, 23:33 03.06.2022, 23:36
Maskara Sürmenin Püf Noktalarını Keşfet!

Göz makyajını tamamlayan en önemli unsurların başında maskara gelmektedir. Peki maskara nedir? Ne işe yarar? Gelin birlikte yakından inceleyelim.

Maskara diğer bir adıyla rimel, kirpiklerin daha belirgin ve güzel görünmesi için tasarlanan makyaj malzemesidir. Kısa kirpikleri uzun, düz kirpikleri kıvrık, ince ve az olan kirpikleri ise daha kalın ve hacimli göstermeyi sağlar. Rimel tercih ederken dikkat edilmesi gereken en önemli unsur kişinin kirpik yapısıdır. Çünkü her kirpik aynı özellikte değildir. Bazı kirpikler düz, bazı kirpikler kısa, bazı kirpikler ise daha az görünüme sahiptir. Dünyaca ünlü makyaj markalarından biri olan Flormar her kirpik yapısı için özel olarak maskara geliştirmektedir.

Flormar Triple Maskara, 3 aşamalı özelliği sayesinde kirpiklerde takma kirpik etkisi sağlar. İçeriğindeki Argan yağı ile kirpikleri besler ve yumuşaklık kazandırır. Eğer kirpikleriniz ince ve az bir görünüme sahipse Flormar Ekstra Volüm maskara tercih edebilirsiniz. En kısa kirpikleri dahi kavrayarak hacim kazandırmaya yardımcı olur. Kullananlar tarafından da sıklıkla tavsiye edilen bu ürün kremsi dokusu sayesinde topaklanma yapmaz ve gün boyu kalıcılığını korur.

Maskara sürmenin püf noktalarına gelecek olursak;

  • Öncelikle kirpik yapısına göre maskara tercihi yapmalısınız.
  • Maskaranın etkisini arttırmak için kirpik kıvırıcı tercih edebilirsiniz.
  • Sonrasında maskarayı kirpiklerinizin dibinden başlayarak uygulayınız.
  • Her kirpiğin yapısı ve çıkış açısı farklı olduğu için tek bir yöne doğru uygulamak doğru olmayabilir. Bu nedenle sağa-sola doğru tarayarak uygulamalısınız.

Doğal bir görünüm seviyorsanız tek kat, daha belirgin ve çarpıcı gözlere sahip olmak istiyorsanız maskarayı iki ince kat olarak uygulamayı ihmal etmeyin!

Kirpik yapınıza uygun Flormar maskara çeşitlerini Dermokozmetika’dan inceleyebilir, Flormar eyeliner, Flormar fondöten, flormar oje, Flormar pudra ve tüm Flormar ürün çeşitlerine Dermokozmetika fırsatlarıyla tek tıkla hemen sahip olabilirsiniz.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 03:49
Güneş 05:23
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:17
Yatsı 20:45