banner333

banner309

Kelkit'te Bir İlk

Gümüşhane Kelkit Kaymakamlığına bağlı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Spor Salonuna Kelkit halkı büyük ilgi gösteriyor.

Kelkit 28.02.2013, 16:11
Kelkit'te Bir İlk
banner400

 SODES projesi kapsamında spor salonuna kazandırılan malzeme ve aletlerle Voleybol, Basketbol, Masa Tenisi, Bilardo, Satranç, Fitness (Vücut Geliştirme) ve Aerobik-Step branşlarında tesis, faaliyetlere hazır hale getirilmiştir.  

 Özellikle Fitness (Vücut Geliştirme) ve Aerobik-Step çalışmaları devam etmektedir.Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’ne bağlı spor tesisinde sportif faaliyetler devam ederken bayanların yoğun talebi üzerine spor tesisinde Kelkit Kaymakamı Ozan Gazel’e ‘’Bizde spor yapmak istiyoruz,spor sadece erkekler için değildir, bütün gün evde oturmak istemiyoruz, bizler için bayan antrenör istiyoruz, spor bizim de hakkımız’’ dediler.

 Konuyla ilgili Kelkit Kaymakamı Ozan Gazel bayanların spor yapabilmeleri için gereken girişimleri yaparak Kelkit’te bayanların spor yapabilmeleri için önlerinde engel kalmadı.Tesisimizde,dört tane antrenör,Kevser Karamustafaoğlu, Murat Yaşar Giresunlu, Musa Aygün, Sezer Çalışkantürk ile birlikte sportif faaliyetlerimiz devam etmektedir. Spora katılan özellikle bayanlar ”böyle bir imkanı bizlere sunan başta Kelkit Kaymakamı Ozan Gazel’e, antrenörlere teşekkür ediyoruz” diye açıklama yaptılar.

 

VÜCUT GELİŞTİRME

2 Adet Koşu Bandı

3 Adet Bisiklet (Yatay,Dikey; Eliptik)

1 Adet kürek

Çeşitli ağırlıklarda Dambıl Seti ve Sehpası

1 Adet Çok Amaçlı İstasyon Aleti

Vücut Gelişiminde kullanılan çeşitli kas grupları için diğer aletler

 

AEROBİK-STEP

 

Aerobik-Step Tahtası,Minderi

Pilates Topları

Pilates Bantları

SPOR K1

SPOR K2

SPOR K3

SPOR K4

SPOR K6

SPOR K7

 
KELKİTHABER.TV

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Temmuz 2024
İmsak 03:22
Güneş 05:08
Öğle 12:34
İkindi 16:28
Akşam 19:49
Yatsı 21:27