banner333

banner309

Mil Diyanet-Sen Gümüşhane’de Dayanışma Pikniğinde Buluştu

Gümüşhane Mil Diyanet-Sen İl Başkanlığı, üyeler, emekliler ve ailelerinin katılımıyla Çaltılı Köyü yaylasında birlik, beraberlik ve dayanışma pikniği düzenledi.

Gümüşhane 26.08.2025, 21:09
23
Mil Diyanet-Sen Gümüşhane’de Dayanışma Pikniğinde Buluştu
banner400


Gümüşhane Mil Diyanet-Sen İl Başkanlığı, her yıl geleneksel hale getirmeyi hedeflediği birlik ve beraberlik pikniğini bu yıl Gümüşhane Merkeze bağlı Çaltılı Köyü yaylasında gerçekleştirdi. 

Doğayla iç içe bir ortamda düzenlenen etkinliğe çok sayıda sendika üyesi, emekli din görevlileri ve aileleri katıldı.

Program Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Ardından katılımcılara hitap eden Mil Diyanet-Sen İl Başkanı Fatih Ağaç, birlik, kardeşlik ve dayanışmanın önemine vurgu yaptı. Ağaç, “Bizleri bir araya getiren en büyük değerlerimiz kardeşlik ruhu, yardımlaşma ve dayanışmadır. Bu tür etkinlikler sadece sosyal anlamda değil, manevi anlamda da birlikteliğimizi pekiştiriyor” ifadelerini kullandı.

Piknik programında ilahiler seslendirildi, çocuklar ve gençler için bilgi yarışmaları düzenlendi. Katılımcılar hem eğlenceli hem de öğretici etkinliklerle keyifli anlar yaşadı. Yemek ikramının ardından çay sohbetleri yapıldı.
 

Yorumlar (0)
3
hafif yağmur
Namaz Vakti 27 Ağustos 2025
İmsak 06:06
Güneş 07:37
Öğle 12:28
İkindi 14:48
Akşam 17:09
Yatsı 18:35