banner333

banner309

Başkandan Hürriyetspor Açıklaması

Kelkit Belediye Başkanı Aziz Nas Kelkit Belediye Hürriyetspor isminin değişimi ile kamuoyuna açıklama yaptı.

1954 Kelkit Belediyespor 24.06.2019, 08:37
Başkandan Hürriyetspor Açıklaması
banner400

Bilindiği üzere Kelkit Belediye Hürriyet Sporumuz bu sene büyük bir başarıya imza atarak grubunda şampiyon oldu ve adımızı 3. Lige yazdırdı. Öncelikle yıllardır verilen mücadelelerin, çekilen çilenin ardından 65 yıllık özlemimizi sona erdiren şampiyon takımımızın futbolcuları başta olmak üzere, teknik heyetine, yönetim kurulu üyelerine, takımımızı hiçbir zaman yalnız bırakmayan cefakâr taraftarımıza, maddi ve manevi destekleriyle takımımıza her platformda sahip çıkan çok kıymetli Milletvekillerimize, eski Belediye Başkanlarımıza ve işadamlarımıza bir kez daha en içten duygularımla teşekkürlerimi sunuyor, bundan sonra da aynı şevk ve heyecanla bu desteğin misliyle devam etmesini temenni ediyorum.
 

Eğer bir yerde büyük bir başarı varsa biliyoruz ki orada öncelikle samimiyet, azim, kararlılık ve hepsinden daha önemlisi de birlik ve beraberlik vardır. Tüm Kelkitliler ve Kelkit'imize gönül veren hemşerilerimizle yedisinden yetmişine birlik ve beraberlik içinde nasıl ki büyük zorlukların üstesinden gelerek şampiyon olduysak eminim ki aynı kararlılık ve azimle bu sezon büyük başarılara imza atarak Kelkit'imizin adını daha da üst liglere taşıyabiliriz. 
Çok kıymetli hemşerilerim, bilindiği üzere 31 Mart Yerel seçimlerinde Kelkit'imizin yönetimine talip oldum ve sizlerin teveccühüyle de Kelkit Belediye Başkanı olarak seçildim. Tüm halkımıza bu vesileyle tekrar tekrar şükranlarımı sunuyorum. Yapılan seçimin ardından bütün tartışmaları ve küskünlükleri geride bırakarak artık tüm enerjimizi ilçemizin kalkınmasına vermeliyiz. Bu yolda tüm vatandaşlarımızla birlik ve beraberlik içinde yürüyeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. 
 

Kamuoyunu önemle aydınlatmak isterim ki 31 Mart Yerel seçimi öncesinde ve sonrasında her platformda takımın siyasallaşmasından rahatsız olduğumuzu beyan ederek yönetim kurulunun seçimli kongreyle yenilenmesini talep ettik. Bu talebimizin yerine getirilmemesine rağmen seçim süreci ardından kulübümüze her türlü desteği verdik ve nihayet mutlu sona ulaştık. Çünkü bizim tek derdimiz ve sevdamız var o da KELKİT.
Buradan altını çizerek vurgulamak isterim ki; takım yönetiminin seçimli kongreye giderek takımı yeni oluşacak yönetime emanet etmesi gerekmektedir. Siyasetin zerresine bile tahammülü olmayan Spor camiasının bizden isteği ve beklentisi bu yöndedir. Her kesimi ve tüm Kelkit sevdalılarını kucaklayacak bir yönetimin oluşması beklentimizdir.
Bilmenizi isterim ki bu süreçte Yönetim Kurulu Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri almış oldukları kararla takımımızın ismi 1954 Kelkit Belediyespor olarak değiştirmişlerdir. Kelkit Belediyesinin, alınmış olan bu karar üzerinde hiçbir yönlendirmesi ve inisiyatifi bulunmamaktadır. Bu kararın alınmasını bizlerde sizler gibi medya aracılığıyla öğrenmiş bulunmaktayız. Oysaki gönül isterdi ki takımımızın ismi toplumun her kesimiyle istişare neticesinde ve herkesi kucaklayacak bir isim olsun.
 

Bir kez daha belirtmek isterim ki; bütün bu gelişmelere rağmen sürecin her aşamasında savunduğumuz tek şey var oda bu takımın her kesimin, her kardeşimizin takımı olduğu. Bu ilkeler doğrultusunda beklentimiz yeni bir yönetim oluşmasıdır. 
Çok kıymetli kardeşlerim “Ben yok biz varız” düsturundan hareketle belirtmek isterim ki ortak paydamız olan bu takım seçimli kongreyle yeni yönetimine kavuşmalıdır. Aksi taktirde siyasallaşmış, her kesimi kucaklamadan uzak bu yönetimle hareket etme şansımız bulunmamaktadır. Yeni bir yönetimle tüm Kelkit sevdalılarının “Benim Takımım” diyeceği yeni bir başlangıcı temenni ediyor, saygılarımı sunuyorum.


Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Kaynak: http://www.haberkelkit.com

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39