banner333

banner309

Birol Boz; “Gümüşhane Tek Yürek Olacak”

İstanbul Gümüşhane Dernekler Federasyonu (GÜDEF) Genel Başkan Adayı Birol Boz,yaklaşan olağan genel kurul öncesinde önemli açıklamalarda bulundu.

Gündem 22.04.2024, 11:25
Birol Boz; “Gümüşhane Tek Yürek Olacak”
banner400

İstanbul Gümüşhane Dernekler Federasyonu (GÜDEF) Genel Başkan Adayı Birol Boz, yaklaşan olağan genel kurul öncesinde önemli açıklamalarda bulundu.  


Geçtiğimiz günlerde İstanbul Gümüşhane Dernekler Federasyonu (GÜDEF) Genel Başkanlığı için adaylığını açıklayan Türk Kızılay Kadıköy Şube Başkanı hemşerimiz Birol Boz, 12 Mayıs Pazar günü İstanbul’da gerçekleştirilecek olan GÜDEF 8. Olağan Genel Kurulu öncesinde bir açıklama yayınladı. Boz, yaptığı açıklamada, tüm Gümüşhane Sivil toplumunu yeni bir soluk için yeni bir vizyona davet ettiğini söyledi.

Boz, “Gümüşhane’mizin her rengi bizim garantimiz, muhabbetimiz altında olacak. Tüm enerjimizi günlük kısır çekişmelere değil bu şehrin gurbetçi gençlerine büyük şehirlerde hayatını idame ettirmeye çalışan öğrencilerine sıladaki yaşlısına hatta yurtdışındaki gurbetçisine ezcümle tüm dünya Gümüşhanelilerine ayıracağız” diye konuştu.  

“Gün, Yeni Bir Sayfa Açma Günüdür”

Hayata geçirmeyi planladıkları projeler ile tüm Gümüşhane camiasını heyecanlandıracaklarını ifade eden Boz, “Artık gün sonu gelmez günlük dedikodular, kısır çekişmelerle Gümüşhane’mizin enerjisini yok yolunda tüketme günleri bitmiştir. Yeniden, yeni bir yol ve ekiple yeni bir sayfa açma günüdür. Bu vesileyle her biri alanında otorite yeni ekibimizle hazırladığımız Gümüşhane Sivil Toplumu projelerimizi ilerleyen günlerde açıklayacağız. Gümüşhane sivil toplumu adına rekabeti liyakat üzerine inşa edeceğiz. Gümüşhane’ye daha iyi hizmete vesile olan kimse bizden daha liyakatlisi o’dur. Şiarımız tamamen budur” dedi.


“Dersimizi Çalıştık”

Gümüşhane’nin lobi ve savunuculuk faaliyetleri için gereken haritalamayı yaptıklarını belirten Boz, “Gümüşhanemiz adına yurtiçinde ve yurtdışında bölgesel yatırım mekanizmalarının harekete geçirilmesi için gereken akil adamlarımızı belirledik. Eser dernekçiliğini yeniden şehrimize kazandıracağız. Gümüşhane’nin tüm ilçelerine Kürtün’e, Torul’a Köse’ye, Kelkit’e ve Şiran’a yönelik kalkınma, yardımlaşma ve dayanışma programları yürüteceğiz. Şehirlerde yaşayan hemşehrilerimizi de sosyoekonomik gruplar bazında destekleyeceğiz. Bu şehrin genci, kadını, yaşlısı, gurbetçisi aidiyet hissettiği bir federasyona kavuşacak” şeklinde konuştu.

“Gümüşhane’yi Yeni Bir Soluğa Davet Ediyorum”

Boz, son olarak; “Ben yeniden tüm hemşehrilerimizi Gümüşhane için niyet ettiğimiz bu yeni soluğa davet ediyorum. Hemşehrilerimizin günlük hayatlarına dokunan, ikinci, üçüncü kuşaklarımızın aidiyetlerini yeniden tesis eden, enerjisini tümüyle Gümüşhane’nin temsiline ayıran bu yeni yolda hep birlikte yürümeye çağırıyorum” ifadelerine yer verdi

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 04 Mayıs 2024
İmsak 03:31
Güneş 05:10
Öğle 12:24
İkindi 16:15
Akşam 19:27
Yatsı 21:00