banner333

banner309

Trendlog Lojistik İle Taşımacılık

Güncel 27.03.2021, 19:08
Trendlog Lojistik İle Taşımacılık
banner400

Gelecek için lojistik sloganı ile yola çıkan Trendlog Uluslararası Taşımacılık şirketi, Kazakistan nakliye ve diğer Orta Asya ülkelerine taşımacılık yapıyor. Lojistikte en önemli olan faktörlerden biri de ulaşımın tam zamanında gerçekleşmesidir. Bu bakımdan Trendlog müşterilerini şimdiye kadar hiçbir zaman yarı yolda bırakmamış bir firmadır.

Yarım asra yakın bir tecrübeye sahip olan firmanın İstanbul ilinde şubesi bulunuyor. Yurt dışı lojistik açısından yeni bir döneme kapıları açan şirket işini oldukça profesyonel bir şekilde devam ettiriyor. Üstelik sadece Kazakistan için değil, Moğolistan nakliye işi için de müşterilerinin yanında oluyor. Firmanın online adresi üzerinden fiyat bilgisi de alınabiliyor. Bu bakımdan her şekilde ulaşılabilir ve güvenli bir işletme olduğunu kanıtlıyor.

Yeni Nesil Taşımacılık

Trendlog Lojistik şirketi uluslararası mecrada özel araçları ile taşımacılık yapan bir firmadır. Araçlar genel olarak taşınacak ürünlerin özelliklerine göre belirleniyor. Kazakistan parsiyel ulaşım aracı da bu özel araçlardan biridir. Böylece sıcaktan bozulma ihtimali olan ürünler doğru adrese gidene kadar araçların soğutma sistemi sayesinde en sağlıklı şekilde ulaşıyor.

Endüstri, tekstil ve gıda taşımacılığından çok daha fazlasını sunan şirket, ürünlerin en güvenli şekilde ulaştırılması için profesyonel bir çalışma gerçekleştiriyor. Güzergahı bilen şoförler, ürünler için uygun kamyonetler ve sigortalı taşımacılık ile firma müşterilerini memnun etmeye devam ediyor. Kazakistan, Moğolistan ve ya Çin gibi ülkelere taşımacılık gerektiren bir durum olduğunda akıllara ilk olarak Trendlog gelmektedir.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46