banner333

banner309

Ölmez: “İz Bırakacağız”

Fahri Ölmez, 31 Mart yerel seçimlerinde Bağlarbaşı Mahallesi muhtarlığı için adayı oldu.

Güncel 10.02.2024, 18:27
Ölmez: “İz Bırakacağız”
banner400

Gümüşhane'nin Bağlarbaşı Mahallesinin esas yerlilerinden olan Fahri Ölmez, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde mahalle muhtar adayı olduğunu açıkladı.

Bağlarbaşı Mahallesi sakinleri tarafından uzun zamandır tanınan ve saygı gören Fahri Ölmez, adaylığı ile ilgili yaptığı açıklamada, Bağlarbaşı Mahallesine hizmet getirmek ve belli projeleri hayata geçirmek istediğini dile getirdi.

Uzun yıllar otobüs şoförlüğü ve yazıhanecilik yapan Fahri Ölmez, “ Kırk sene Gümüşhane’de otobüs şoförlüğü yaptım. On beş sene yazıhaneciler yaptım.  Tüm görevlerimi hakkıyla yaparak teslim ettim. Çalışma arkadaşlarımla hep uyumlu çalıştık. Bu ekip alışma ruhumu muhtarlık görevinde de yerine getirmek istiyorum” dedi.

Bağlarbaşı Mahallesinin asla sahipsiz olmayacağının altını çizen Ölmez, “Bu zamana kadar istek ve arzularımız olan hiçbir işin ucunu tutamadık. Bu leziz mahallenin sahipsiz kalmayacağını ve gerekenlerin yapılacağını söylemek istiyorum. Son yaşlarımda mahallemize bir iz bırakmak için aday oldum. Bu zamana kadar yaptığım her işimde de iz bırakmışımdır. Kimse bana aylığı için ya da para için bu göreve talip demesin. Çünkü buna ihtiyacım yok. Bizim amacımız mahallemizi hak edildiği şekilde yönetmek” diye konuştu.

“AMACIMIZ HİZMET ETMEK”
Amacının sadece Bağlarbaşı Mahallesine hizmet getirmek olduğunu söyleyen Ölmez, “  Belli projelerimiz var ve bunları hayata geçirmek istiyoruz. Gerçekleştireceğimiz projelerin başında semt pazarı oluşturmak, polis lojmanlarımızın olduğu yerde çocuklarımız için park alanı yaratmak, araçlar için DSİ'nin orada geniş bir park oluşturmak var. Biz  belediye ile muhtarlık arasında güçlü bir köprü kuracağız. Mahallemize gerekli hizmetleri alana kadar belediye başkanımızın kapısını kıracağımdan şüphe olmasın. Diğer yandan mahallemizin içme sularında, yollarında ve kanalizasyonunda sorunlar var. Bunları belediyemizle çözüme kavuşturmak istiyoruz. Diğer bir sorun olan hastanenin oradaki trafik sorununu ise Ahmet Ziyauddin Camisinin önüne kadar yol yapıp oradan aşağı mahalleye inerek, sarı köprüye kadar yolu devam ettirerek çözüme kavuşturacağız. Bunları gücümüz nispetinde gerçekleştireceğiz.  Ömrüm olduğu müddetçe bu işlerin arkasında duracağıma söz veriyorum.  Amacımız hizmet etmek. Bağlarbaşı mahallesine bir dönem muhtarlık yapacağım sonraki dönem tüm Gümüşhane ısrar etse de yapmayacağım.  Ama izimi bırakacağım. Benimle birlikte aday olan bütün arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum. Hepimiz için hayırlısı olsun” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Temmuz 2024
İmsak 03:22
Güneş 05:08
Öğle 12:34
İkindi 16:28
Akşam 19:49
Yatsı 21:27