banner333

banner309

AK Parti Gümüşhane Aday Tanıtım Toplantısı Yapıldı

Ak Parti Gümüşhane İlçe Belediye Başkan adayları tanıtım toplantısı Atatürk Kültür Merkezinde yapıldı. Atatürk Kültür Merkezi'nde başlayan toplantıda ilçe ve Belde Belediye adaylarını tanıtımını AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz yaptı

Siyaset 10.02.2024, 18:34
AK Parti Gümüşhane Aday Tanıtım Toplantısı Yapıldı
banner400

Aday tanıtım toplantısında konuşan Demiröz, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını getirdiğini söyleyerek, Ankara’dan geliyorum, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını getirdim. Onun güzel selamlarını size getirirken sizin de selamınızı ona götüreceğim İnşallah” dedi.

ÇOK ÇALIŞKAN BİR MİLLETVEKİLİMİZ VAR
Dün Bayburt ve Erzincan’ın İl ve İlçe Belediye Başkanlarını açıkladıklarını ama Gümüşhane’de daha büyük bir coşkuyla karşılandıklarını dile getiren Demiröz,  “Hepsinde büyük bir sevinç ve AK Partiye olan teveccühü gördüm. Ama bugün bu salona gelmeden önce Gümüşhanelilerin buraya kadar gelirken gösterdiği heyecanını apayrı değerlendiriyorum. Çok değerli İl Başkanımı siz değeri cumhurbaşkanımızın bu ilde ki temsilcisisiniz, siz onun buradaki vekilisiniz o yüzden biler buraya geldiğimiz zaman ister milletvekili, ister belediye başkanı ve bizler onun programına takibiz. Çünkü o Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Gümüşhane’deki temsilcidir. Uzun seneler İl Başkanlığı yapmış bir milletvekilimiz var ve Belediye Başkanımız tecrübelerin gayet güzel idare eden, güzel projeler gerçekleştirmiş ve inşallah bundan sonrada gerçek belediyecilikle beraber kendi ustalık zamanı. Çıraklık kalfalık geride kaldı, Süleymaniye Kayak merkezi, doğalgazlar ve diğer kültür çalışmaları hepsini tamamlar. Çünkü çok çalışkan bir milletvekilimiz var. Sizde onunla beraber el birliği ile inşallah bunları tamamlayacaksınız” diye konuştu.

Salonundaki çoğunluğun kadınlardan oluşmasından gurur duyduğunu söyleyen Demiröz, Kadınların çoğunluğu gurur verici. AK Partimizin oylarının yüzde yetmişi de kadınlarımızdan geliyor. Allah sizlerden razı olsun. İşte gençlik kollarımız, bakın hepsi geleceğimizi temsil ediyor. AK gençler gençlik kolları başkanımız Umut Bey’e de teşekkür ediyoruz. Ben bütün adaylarımıza ve aday adaylarımıza medeni cesaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. İlçelerden ve belediyelerden başkan olmak için müracaat ettiler. Gönülleri AK Partiyle birlikte olan bu kardeşlerimden birer aday alabildik. Çünkü genel merkez bunlar üzerinde çok gayret sarf etti. Bir buçuk aydır gece gündüz çalışıyorlar. Defalarca anketler yapıldı. Ve en sonunda açıklayacağımız ilçe ve belde belediye başkanlarımız seçildiler. Ama ben inanıyorum ki diğer müracaat eden bütün aday adaylarımızda aynı değerde. Biz onları sahada birlikte göreceğiz. Onları her zaman kendimize belediye başkanı gibi değerlendirerek göreceğiz. Çok değerli İl Genel Meclisi Başkanımız, meclis üyelerimiz, muhtarlarımız ve AK Partiye gönül veren Gümüşhaneli kardeşlerim hepinize saygılarımı sevgilerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 18 Mayıs 2024
İmsak 03:09
Güneş 04:56
Öğle 12:24
İkindi 16:19
Akşam 19:41
Yatsı 21:20