banner333

banner309

Kilim Modelleri

Koridorlarda ya da evin daha küçük alanlarında kullanılan kilim modelleri neler? Kullanımı daha pratik olan, temizlenmesi de daha kolay olan modeller arasında yer alıyor.

Güncel 30.03.2021, 11:41
Kilim Modelleri
banner400

Koridorlarda ya da evin daha küçük alanlarında kullanılan kilim modelleri neler? Kullanımı daha pratik olan, temizlenmesi de daha kolay olan modeller arasında yer alıyor. Boyut ya da diğer kriterler açısından da geniş bir yelpazede sunuluyor. Bu sayede son derece avantajlı bir şekilde seçim yapılarak evinizin farklı alanlarında kullanma imkanınız olacak.

Kilim Boyutları

Kilimlerde boyutlar değişmekte. Genişlik ve uzunluk üzerinden, tam olarak kullanılacak alana göre seçim yapılması mümkün. Bunu göz önünde bulundurmanız halinde, siz de boyutları doğru şekilde belirleyerek seçim yapabilirsiniz.

  • Standart kilim: Zaman zaman alacağınız kilimlerde standart olanları görürsünüz. Daha çok kapı önlerine koymak için tasarlanmış, minik boyutlarda olan kilimlerdir.
  • Büyük kilim: Teras ve benzeri alanlarda kullanmak üzere üretilir. Geniş alanlarda en avantajlı şekilde kullanımı sağlar.

Kilim Renk ve Desenleri

Renk ve desen çok geniş bir yelpazede üretilir. Modellerde özel baskılı olanlar, çizgi detayları ya da buna benzer detaylar ile üretimi yapılacaktır. Kilim modelleri için çok sayıda farklı renk ve desen olduğunu göreceksiniz. Genel olarak kullanıma alanına göre koyu renklerin tercih edilmesini de öneriyoruz. Temizliği kolay olan bu modellerde, ince bir kumaş kullanıldığından pratik şekilde temizlenebildiği garantisi veriliyor. Siz de inceleyerek modeller arasından seçim yapabilirsiniz.

Kilim modellerine erişim için https://www.madamecoco.com/kilimler/ adresinden hemen siteye giriş yapabilirsiniz. Seçim tamamen sizin.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48