banner333

banner309

Bayan Tişört Hareketliliği

Pamuklu kumaşlardan üretilen bayan tişört modelleri kullanıcısına rahatlık sunmaktadır. Pamuklu kumaşlar, vücudun ısısını gereksiz yere yükseltmez.

Güncel 27.03.2021, 03:38
Bayan Tişört Hareketliliği
banner400

Pamuklu kumaşlardan üretilen bayan tişört modelleri kullanıcısına rahatlık sunmaktadır. Pamuklu kumaşlar, vücudun ısısını gereksiz yere yükseltmez. Terleme yapmaz. Normal standartlarda meydana gelen teri emerek kullanıcısının rahatsız olmasını engeller. Sağlıklı olmasından dolayı pamuklu kumaşlar daha çok tercih edilir. Bir hanımın dolabının kapaklarını açsanız en fazla bulacağınız kıyafettir. Çeşitli renklerini ve modellerini bulabilirsiniz. Çünkü giyin çık konforu sunmakta. Pantolonun, eteğin, şortun, jeanin üzerine kombinlenebilir. Cilt dostu olan kumaşlar, ünlü tasarımcıların elinde etkileyici ürünlere dönüşür. Düz, simetrik ve asimetrik kesimli modeller arasından tarzınıza en uygun olanı seçmelisiniz.

Detaylı Bayan Tişört

Hayatımıza jeanler üzerine giyilen sade haliyle giren bayan tişört modelleri günümüzde çok çeşitlilik arz etmekte. Kullanılan detaylar sayesinde renklendirilen ve hareketlendirilen ürünler her yerde giyilebilir. İlk üretilme nedeni Amerikan askerlerinin üniformalarının içine giyerek terlerini emmesi içindir. Zamanla değişmiş, geliştirilmiş ve dolaplarımızın vazgeçilmez parçaları halini almıştır. V yaka, düşük yaka, yuvarlak yaka, dik yaka, degaje yaka olarak yakaları çeşitlendirilmiştir. Ceketlerin altına giyerek havalı bir tarz oluşturabilirsiniz. Asimetrik kesimler özellikle pantolonlar üzerinde çok dikkat çekici durmakta. Kesiminden yakasına kadar farklılık gösteren modellere https://www.roman.com.tr/kadin-tisort adresinden ulaşabilirsiniz.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 18 Mayıs 2024
İmsak 03:09
Güneş 04:56
Öğle 12:24
İkindi 16:19
Akşam 19:41
Yatsı 21:20