banner333

banner309

Motorlu Taşıt Sürücü Kursları Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Motorlu Taşıt Sürücü Kursları Bilgilendirme Toplantısı İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda yapıldı.

Gümüşhane 02.01.2013, 07:56
Motorlu Taşıt Sürücü Kursları Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
banner400
                 İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş başkanlığında gerçekleşen toplantıda İl Eğitim Denetmenleri Başkanı Şahmettin Kaya, Şube Müdürü Murat Eskicioğlu, ilde faaliyet gösteren Motorlu Taşıt Sürücü Kursları Müdürleri ve kurucuları katıldı.

 Toplantının amacına ilişkin bilgi veren İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, bakanlık talimatı doğrultusunda Motorlu Taşıt Sürücü kurslarının her ay İl Eğitim Denetmenleri tarafından denetleneceğini ve yapılan denetimlere ilişkin bilgilerin bakanlığımıza sunulacağını söyledi.  

              Denetime ilişkin Motorlu Taşıt Sürücü Kursları Müdürlerini bilgilendirmek amacıyla bu toplantıyı düzenlediklerini belirten Aktaş, ayrıca sürücü kursları ile görüş alışverişinde bulunmak istediklerini ifade etti.

 Ülkemizde trafik kazalarının yoğun olarak yaşandığına ifade eden Aktaş, “Trafik kazalarında herkesin sorumluluğu var. Aslında sorun kuralların bilinmemesinden ziyade kurallara uyulmasından kaynaklanıyor. Sürücü kurslarına yapılacak denetimler dolaylı olarak bu sorunların çözülmesine belirli bir katkı sunacak” dedi.

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46