banner333

banner309

Yeni Mevlana Camii Temeli Atıldı

Yeni Mevlana Camii’nin temel atma töreni dualar eşliğinde gerçekleştirildi.

Gümüşhane 02.01.2013, 08:04
Yeni Mevlana Camii Temeli Atıldı
banner400
 İnönü mahallesinde 178 metrekarelik alana inşa edilen camii’nin temel atma törenine Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Belediye Meclis üyesi Muhammet Devran, mahalle muhtarları, camii imamları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Gümüşhane Belediye Meclis üyesi Muhammet Devran tarafından yapılan dua ve ardından kurban kesimi sonrasında camii temel atma töreni büyük heyecanla gerçekleşti.

Temel atma töreninde bir açıklama yapan Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, “Yeni Mevlana Camii’nin temelini atmanın mutluluğunu burada hep birlikte yaşıyoruz. Camiler, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının en yoğun şekilde anlatılıp yaşandığı yerlerdir. 178 metrekarelik alana yapıan cami 4 katlı olacak. Toplam inşaat alanı 712 metrekare olan Yeni Mevlana Camii’nde taziye evi, gasilhane, bayan mescit, imam lojmanı ve ibadethane yer alacak. Gümüşhane’mize yakışır bir şekilde yapılmakta olan caminin yapımına gereken hassasiyeti Gümüşhane Belediyesi olarak göstermekteyiz. Temennimiz camimizin açılışını da yine burada sizlerle beraber yapmak. Camimizi İnşallah en kısa zamanda tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Şimdiden hemşehrilerimize ve şehrimize hayırlı olsun.” şeklinde konuştu.

Öte yandan cami temel atma töreni mahalle sakinleri tarafından sevinçle karşılandı.

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 03:49
Güneş 05:23
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:17
Yatsı 20:45