banner333

banner309

Kent Kontseyinden Yunus Emre Mesajı

Gümüşhane’de SMA Tip 1 hastası Yunus Emre Kaçan’ın tedavisi için gerekli olan tutarı elde edebilmek için toplumun tüm kesimlerinin çalışmaları aralıksız devam ediyor. Son olarak Yunus Emre bebek için konser programı düzenlendi.

Gümüşhane 09.08.2022, 18:25 09.08.2022, 19:39
Kent Kontseyinden Yunus Emre Mesajı
banner400

Gümüşhane Kent Konseyi olarak öncülük ettiğimiz, Mümin Çakıcı organizasyonunda hazırladığımız SMA hastası Yunus Emre’ye Destek gecesine katılan başta pırlanta kalpli Gümüşhane insanları olmak üzere, desteklerini Yunus Emre’den hiç esirgemeyen Gümüşhane Belediye Başkanımız Sn Ercan ÇİMEN'e, emeği geçen sanatçılarımıza, sunumu yapan Mürüvvet Ciğerci'ye, programa iştirak eden ve bağışlarıyla destek veren bürokratlarımıza, siyasi parti ve stk başkanlarımıza, basın mensuplarımıza, esnaflarımıza, gönüllülerimize, Atatürk Parkı işletmecilerine ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederim.

Halkımızın yoğun ilgi gösterdiği bu güzel organizasyonda IBAN numarasına gönderilen bağışlar, mezat, kermes, kitap imza günü ve kumbaralara atılan paralar ile birlikte 90 bin lira civarında destek toplandı. Örnek olması amacıyla yaptığımız bu organizasyonun, daha büyüklerinin büyük şehirlerimizde ve yurtdışında Gümüşhane STK'ları öncülüğünde devam etmesini ve inşallah kısa süre sonra kampanyamız yüzde 100'e ulaştığında finalinin de yine Gümüşhane'de Atatürk Parkında yapılmasını bekliyoruz.

Katkı veren, destek olan, Yunus Emre’ye Nefes Olmak için 7'sinden 70'ine sımsıkı kenetlenmiş olan tüm hemşehrilerimizi gönülden kutluyorum. Yardımseverliği ve merhameti ile Dünya'ya örnek olan tüm Gümüşhane halkını bu hayırlı yolda hep birlikte yürümeye davet ediyorum.

Haydi Gümüşhane; el ele vererek Yunus Emre'mizi Dubai'ye tedaviye gönderelim. Onun minicik bedenini tabuta değil, uçağa koyalım.. Cenazesini değil, Dubai'ye gidecek olan uçağını kaldıralım..
 
Yunus Emre'yi YAŞATALIM ki GÜMÜŞHANE YAŞASIN, Türkiye yaşasın..

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46