banner333

banner309

Gümüşhane TSO seçimleri tamamladı

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) 8 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirdiği 7 farklı meslek grubunun yer aldığı genel organ seçimlerinin ardından Yönetim Kurulu ve Disiplin Kurulu seçimlerini de tamamladı.

Gümüşhane 13.10.2022, 08:49 13.10.2022, 08:51
Gümüşhane TSO seçimleri tamamladı
banner400

Ekim 2022 tarihinde Yargı gözetiminde gerçekleştirilen ve mevcut Başkan İsmail Akçay tarafından hazırlanan tek liste ile gidilen organ ve meclis seçiminin ardından, 12 Ekim 2022 tarihinde yargı gözetiminde yapılan ikinci seçimde ise Yönetim Kurulu ve Disiplin Kurulu üyeleri belirlendi.

Yürütülen seçim süreci ve yeni oluşan yönetici listeleri hakkında açıklama yapan GTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akçay, “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizin 5174 sayılı kanunu kapsamında gerçekleştirmiş olduğumuz seçimlerimizi hayırlısı ile tamamlamış bulunuyoruz. Seçim sürecimizin tamamlanmasında üyelerimizin bize gösterdiği güven ve destek her türlü takdirin üzerindedir. Hiçbir beklenti içinde olmadan üyelerimize da iyi şartlarda kaliteli hizmet sunmak amacıyla çıkmış olduğumuz bu yolda anlımızın akı ile bir seçim dönemini de tamamlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyorum. Kamu vicdanında hayır dua almaktan başka bir beklentimiz olmadan çıktığımız bu hizmet yolunda, doğup büyüdüğüm, ekmeğini yediğim, suyunu içip 6.668 km2’sinde havasını tozunu yuttuğum sizler gibi benimde sevdam olan Gümüşhane’mize, iş dünyamıza daha fazla katma değer sağlamak daha çok çalışacağız. GTSO Başkanlığında bir kere daha şahsımı oybirliği ile destekleyen, dualarını esirgemeyen, basın yayın organlarımızla, telefonla ve sosyal medya aracılığı ile iyi dileklerini bildiren herkese şükranlarımı sunarak, siz değerli basın mensuplarımıza teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

Kurulduğumuz ilk günden itibaren Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odasının bugünlere gelmesinde emek veren tüm yönetici ve çalışanlara yaptıkları güzel hizmetlerden dolayı teşekkür eden Akçay, “Gerçekleştirmiş olduğumuz seçimler sonucunda oluşan yeni kadrolarımızda devraldıkları bu bayrağı ve odamızın mevcut hizmet kalitesini daha üst seviyelere taşımak için çalışacağına olan inancım tamdır. Yeni yönetimimizin odamıza ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Gerçekleştirilen seçimler sonucunda yeni oluşan yönetim listeleri şu şekilde;

GTSO Yönetim Kurulu 
İsmail AKÇAY (Yönetim Kurulu Başkanı )
Korhan ÇUBUKÇU (Yön.Krl.Bşk.Yrd.)
Arslan Murat AKÇAY
Sebahattin UÇAR
İsmail ŞEKER

GTSO Meclis Üyeleri
Kamuran GÜNDÜZ(Meclis Başkanı)
Teyyar DEMİREL (Meclis Bşk.Yrd.)
Adem Köse (Katip Üye)
İsak Yiğit 
İsmail AKÇAY
Hüseyin CEYLAN
Nail DABAĞ
Eyüp GÜRBÜZ
Müjdat ŞİŞMAN
Arslan Murat AKÇAY
İsmail ŞEKER
Mesut ÇİMEN
Hüseyin KÖPRÜLÜ
Sebahattin UÇAR
Korhan ÇUBUKÇU
Ayşegül Öznur PARLAK
Fatih ARSLAN
Hüseyin YILDIZ
GTSO Disiplin Kurulu 
Zekai ARAZ 
Elbeyi GERGİN
Hüseyin CANLI
Bayram KARABULUT
Ahmet ÖZDEMİR
Aytekin AKÇAY

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 03:49
Güneş 05:23
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:17
Yatsı 20:45