banner333

banner309

Vatandaştan Başkan Nas'a Teşekkür

Kelkit Belediye Başkanı Aziz Nas, ilçede başlattığı kaldırım, yol yenileme çalışmalarına yenilerini ekleyerek sürdürüyor.

Kelkit 13.10.2022, 09:01 13.10.2022, 09:09
Vatandaştan Başkan Nas'a Teşekkür
banner400

Kelkit Belediye Başkanı Aziz Nas, ilçede başlattığı kaldırım, yol yenileme çalışmalarına yenilerini ekleyerek sürdürüyor.

İlçe genlinde doğalgaz hatlarının geçişi sırasında yollarda bıraktığı hasarın giderilmesi ve yol iyileştirme çalışmalarına tavuk pazarını da ekleyen Aziz Nas, yediden yetmişe tüm vatandaşlardan takdir topluyorlar.

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Aziz Nas “Geçtiğimiz yaz ve sonbahar ayları boyunca ilçemizin sınırları içerisinde bulunan tüm mahallelerimizde yoğun olarak gerek yeni yol açma, gerek yolların yenilenmesi ve düzeltme çalışmaları ile ilçe merkezimizde parke taş, parke yol sathi ve sıcak asfalt çalışmalarımız oldu. Bu dönemde de belediye olarak yoğun bir şekilde aynı çalışmalarımıza devam ediyoruz. Söz konusu çalışmalarımızla ilçemizin bütün yolları, kaldırımları daha modern, konforlu ve güvenli hale geliyor. Sezon sonuna kadar da tüm hedeflerimize ulaşmak hatta belirlediğimiz hedefin üzerine çıkabilmek adına ekiplerimiz sahada olmaya devam edecek. Ekiplerimizce yürütülen çalışmalar kapsamında kazma, kumlama ve stabilize çalışmalarının ardından kilitli parke taşı ve bordür döşeme çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Standartlara uygun yapılan çalışmalarımız ile ilçemize daha modern bir hale kavuşacak. Vatandaşlarımızın refahı için yaptığımız çalışmalara planlarımız doğrultusunda devam ediyoruz. Söz konusu tavuk pazarı, yılların hizmet almadığı bir cadde,  müftülüğün önü ve eski sanayi sitesi gibi elzem olan yerlerdir, inşallah en kısa sürede bu caddelerde tamamlanıp vatandaşın hizmetine sunacağız” dedi.

Kaynak: Gümüşhane Ekspress
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38