banner333

banner309

GÜBDER Gümüş Gelişim Akademisi Oltan Sungurlu’yu Ağırladı.

Gümüşhaneli Bürokratlar ve Akademisyenler Derneği (GÜBDER), eski bakanlardan değerli hemşerimiz Sn.Oltan SUNGURLU’yu Dernek binasında misafir etti.

Gümüşhane 07.12.2015, 08:15 07.12.2015, 08:16
GÜBDER Gümüş Gelişim Akademisi  Oltan Sungurlu’yu Ağırladı.
banner400

GÜBDER’in alt komisyon hizmetlerinden Gümüş Gelişim Akademisi’nin faaliyetleri içerisinde alanında duayen isimleri misafir ettiği hafta sonu etkinliklerinde  bu hafta sonu Sn.Oltan SUNGURLU, GGA’ya konuk oldu.GGA Öğrencilerinin yanı sıra,N.Kemal NALÇACI,Coşkun ÇİLDOĞAN,Adnan YILMAZ,Yusuf ÖZGÜN,Hakime ZAL,Selahattin KURT,Aysun SİNCANLIOĞLU  söyleşiye katılanlar arasındaydı.

Daha çok soru-cevap şeklinde geçen söyleşi üzerinde GGA Öğrencileri, siyaset arenasında büyük ve önemli bir döneme şahitlik eden Sn.SUNGURLU’ya, ÖZAL döneminden, 28 Şubat Sürecinden,Başkanlık Sistemi tartışmalarından,Türk siyasi tarihinin önemli noktalarından soru sorma fırsatını buldular.

GÜBDER Başkanı Erol TEKÇE, Ord.Prof.Dr.Ali Fuat BAŞGİL’in Gençlerle Başbaşa Kitabını anımsatarak, Sn.Bakandan Gümüşhaneli gençlerimize başucu kitabı ve öğretileri olarak neleri tavsiye dersiniz sorusuna Sn.SUNGURLU;

“ Gümüşhane’de doğdum, memleketimi her zaman çok sevdim, memleketimle, hemşerilerimle her zaman gurur duydum, duyuyorum.

Genç arkadaşlara diyorum ki memleketinizi sevin, öncelikle insanları sevin.İlerde siyaset düşünüyorsanız siyaset sonrasını da düşünün ve nasıl temiz giriyorsanız hep temiz kalmaya çalışın,gücün sizi zehirlemesine asla izin vermeyin.Siyaset Allah için,vatan ve memleketet için yapılırsa bir anlamı vardır bunun haricinde bir niyet olursa kazanan değil kaybeden olursunuz.Ne yaparsanız yapın elinizden gelenin en iyisiniz yapmaya çalışın.Kazananlar hep güçlü olanlar değildir,uyumlu olan uyumlu  olan uyumlu çalışmasını bilenlerde başarılı olurlar.

Hepinizi, sevgi ve saygı ile selamlıyor, bu söyleşi için davet edenlere, emeği geçenlere teşekkür ediyorum. “Dedi.

GÜBDER Başkanı Erol TEKÇE, Sn. Bakana katılımlarından dolayı teşekkür ettikten sonra, söyleşi hatıra Aile Fotoğrafı ile son buldu.



Haber Kaynağı: Ekrem YILDIZ-Ankara

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 02 Mayıs 2024
İmsak 03:35
Güneş 05:13
Öğle 12:24
İkindi 16:14
Akşam 19:25
Yatsı 20:57