banner333

banner309

Tonbul’dan, Bakan Fikri Işık’a “Hayırlı Olsun” Ziyareti

Enerji Bir-Sen Heyeti, 64. Hükümetin kabinesinde yer alarak yeniden Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına getirilen Kocaeli Milletvekili Fikri Işık’ a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette, BSTB çalışanlarının sorunları Bakan Işık’a iletildi.

Gurbet 07.12.2015, 08:29 07.12.2015, 08:31
Tonbul’dan, Bakan Fikri Işık’a “Hayırlı Olsun” Ziyareti
banner400
Bakanlık makamında gerçekleşen ziyarete, Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın,  Gümüşhaneli hemşerimiz Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı ve Enerji Bir-Sen Genel Başkanı Hacı Bayram Tonbul, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Yunus Emre Karaosmanoğlu, Enerji Bir-Sen Genel Başkan Vekili Mehmet Doğan, Genel Başkan Yardımcıları Cemil Şentürk, Gürkan Kaya, Mehmet Reşit Gürbüz ve Eğitim Bir-Sen Genel Başkan Vekili Latif Selvi katıldı.


Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ile bir süre görüşen, Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın,  görevinin hayırlı olmasını diledi. Yalçın,  Memur-Sen'in toplu sözleşme kazanımları ve sendikal faaliyetlerini Bakan Işık ile paylaştı.


Görüşmede  konuşan Enerji Bir-Sen Genel Başkanı Tonbul ise, “Bakanlık görevinizde başarılar diliyoruz. Bu Hükümetimizin, Yeni Türkiye’nin kalkınma ve  gelişme sürecini daha ileriye doğru taşıyacağına inancımızı ve kararlılığımızı paylaşmak istiyoruz. Enerji Bir-Sen olarak, Bakanlık ve teşkilatlarında çalışan personelin daha iyi şartlarda istihdam edilmesi için her türlü işbirliğine hazırız’’ dedi.
Tonbul, görüşmede Bilim, Sanayi ve Teknoloji çalışanlarının taleplerinin yer aldığı raporu Bakan Işık’a iletti.


Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ise; ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bakan Işık, Memur-Sen'in hem sivil toplum kuruluşu hem de memurların temsilcisi olarak çok önemli işlere imza attığını ve çalışmalarını yakinen takip ettiğini söyledi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 17 Mayıs 2024
İmsak 03:11
Güneş 04:57
Öğle 12:24
İkindi 16:18
Akşam 19:40
Yatsı 21:19