banner333

banner309

GTSO Belgeleri Artık Online Verecek

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO), üyelerinin ihtiyaç duydukları oda belgelerini, hizmet binasına gelmeden online olarak alabilmelerini ‘Online Belge’ hizmetine başladı.

Gümüşhane 22.07.2020, 14:55
GTSO Belgeleri Artık Online Verecek
banner400

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO), üyelerinin ihtiyaç duydukları oda belgelerini, hizmet binasına gelmeden online olarak alabilmelerini ‘Online Belge’ hizmetine başladı.

Üyelerine en hızlı ve en kaliteli hizmeti sunabilmek amacıyla sürekli çalışarak, teknolojik altyapılarını geliştirdiklerini belirten GTSO Başkanı İsmail Akçay, Online Belge hizmetinden faydalanmak isteyen oda üyelerinin www.gumushanetso.org.tr adresine girerek “Online Belge” sistemine erişebileceklerini ve talepleri doğrultusunda, yine sistemin yönlendirmesi ile ücretini sanal pos aracılığıyla ödeyerek 7/24 belgelerine elektronik imzalı olarak alabileceklerini söyledi.

GTSO Online Belge yazılımını kullanmak isteyen üyelerin ilk olarak Online Belge Sisteminde üyeliklerini oluşturmaları gerektiğini hatırlatan Akçay, “Sisteme üye olan kullanıcı daha sonra e-mail adresi ve şifresi ile sisteme rahatça giriş yapabiliyor. Üyenin sisteme kayıt olabilmesi için Üye ol ekranından açılan pencerede “Oda Seçimi(Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odasını), Vergi No ve üye firma yetkililerinden birinin TC Kimlik No bilgilerini girmesi gerekmektedir. Bilgileri TOBB üyelik sistemi üzerinden doğrulandıktan sonra ilgili üye için tanımlı cep telefonuna sistem tarafından doğrulama kodu gönderilir (Not: Elektronik belge sistemine sadece firma imza yetkilileri kayıt olabilmektedir. Kayıt sürecinde firma yetkilisinin cep telefonu bilgisinin doğru olması çok önemlidir. Doğrulama kodu firma yetkilisinin cep telefonuna kayıt esnasında gönderilecektir). Doğrulama kodu ilgili alana girilip onaylandıktan sonra e-posta adresi ve şifre tanımlama ekranı karşınıza çıkacak ve bu alanı doldurduktan sonra işleminiz tamamlanacaktır. Kayıt işlemi bir defaya mahsus yapıldıktan sonra e-posta adresiniz ve şifreniz ile sisteme istediğiniz zaman giriş yapabilir ve belgenizi satın alabilirsiniz. Sisteme üye olmada sorun yaşayan üyelerimiz ayrıca kurumsal hattımız olan (0456) 213 11 12 nolu telefondan teknik destek alabileceklerdir” dedi.

“GTSO Online Aidat Ödeme Sistemi De Çok Yakında Hizmete Alınacak”

GTSO ‘Online Aidat Ödeme Sistemi’ altyapısının da tamamlandığını ve çok yakında bu önemli hizmetinde GTSO üyelerinin kullanımına sunulacağını belirten Başkan Akçay, “GTSO Online Aidat Ödeme Sistemimizin de gerekli altyapı çalışmalarını tamamladık. Yakın bir zamanda üyelerimizin hizmetine sunacağız. Bu sistem sayesinde üyelerimiz odamız hizmet binasına gelmeden bulundukları yerden oda aidatlarını ödeyebilecekler ve tahsilat makbuzlarını alabilecekler” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39