banner333

banner309

Başkan Canlı'dan Hodri Meydan

Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Gümüşhane Üniversitesi Öğrencilerine yönelik yemek programı düzenledi ve diğer başkan adaylarına “hodri meydan” dedi.

Gümüşhane 17.12.2013, 11:35 17.12.2013, 11:49
Başkan Canlı'dan Hodri Meydan
banner400
Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı,  Gümüşhane Üniversitesi Öğrencilerine yönelik yemek programı düzenledi ve diğer başkan adaylarına “hodri meydan” dedi.

Yeni Belediye binasının en üst katında bulunan Teras Restaurant’ta düzenlenen üniversite öğrencileriyle tanışma ve öğrencilerin yaşadıkları şehrin Belediyesini tanıma kapsamında düzenlenen yemek programına, Belediye Başkan Yardımcıları Şevki Aşkın ve Bilal Özdener de katıldı.

Yaklaşık 300 Üniversite öğrencisinin katıldığı yemekte Başkan Canlı, öğrencilerin taleplerini dinleyerek, hepsiyle tek tek ilgilendi. Öğrencilere Belediye hizmetlerini anlatan Başkan Canlı, daha sonra öğrencilerin sorularını yanıtlayarak, Gümüşhane Belediye Başkan adaylarına 'Hodri Meydan' dedi.

Başkan Canlı, konuşmasında şunları söyledi: “Halkımız, şehrimizin coğrafi şartlarından kaynaklı olarak okumanın ne kadar zor ve önemli olduğunu bildiğinden, memleketinden uzakta buralara kadar gelip ilim tahsil eden siz değerli üniversite öğrencilerimize de aynı samimiyet ve aynı hassasiyeti göstermektedir. Başkanlığım döneminde insanlar arasında hiç bir zaman ayrımcılık yapmadım. Daima herkese eşit mesafede kaldım. Makamlar gelip geçici önemli olan hoş seda bırakmaktır. Şehir sinemasını önümüzdeki haftalarda açıp şehrimizin ve öğrencilerimizin hizmetine sunacağız. Sema Doğan Parkı’nının öğrencilerin tüm faaliyetlerinde daha aktif bir şekilde kullanabilecekleri hale getireceğiz. Bahar ayında ünlü sanatçılarla konser düzenleyeceğiz. Yine öğrencilerimize gezi etkinlikleri düzenleyeceğiz. Gümüşhane’nin sorunlarını, yaptığımız hizmetleri ve yapılacak hizmetleri Gümüşhane Belediye Başkanı adayları ile üniversitede kurulacak bir platformda tartışalım ve konuşalım. Yaklaşan seçimlere doğru bütün adaylara hodri meydan diyorum. Sizler bir platform kurun ve diğer adaylarla bizi bir araya getirerek hizmet sorgulaması yapın.”


Kaynak: http://www.gumushane.gen.tr

Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11