banner333

banner309

Başkan Gümrükçüoğlu'ndan Gümüşhaneliler Derneği’ne Ziyaret

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Gümüşhaneliler Derneği'ni ziyaret etti.

Dernek 17.12.2013, 11:37 17.12.2013, 11:40
Başkan Gümrükçüoğlu'ndan Gümüşhaneliler Derneği’ne Ziyaret
banner400
 Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Gümüşhaneliler Derneği'ni ziyaret etti.

Başkan Vekili Seyfullah Kınalı ile birlikte derneği ziyaret eden Gümrükçüoğlu, Trabzon Gümüşhaneliler Dernek Başkanı Murat Atasoy ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Başkan Gümrükçüoğlu, Trabzon ile Gümüşhane’nin kardeş şehir olduklarını belirterek, "Trabzon Gümüşhane'nin sahili, Gümüşhane ise Trabzon'un yaylasıdır. Trabzon’da yaşayan Gümüşhaneli kardeşlerimizin kentimize çok önemli katkıları vardır Birlik ve beraberliğimiz her iki ilin gelişmesine de önemli katkılar sunmaktadır. Trabzon- Gümüşhane birlikteliği bölgemizin turizm cenneti olmasına vesile olur. Yetebildiğimiz kadarıyla her zaman sizlerin hizmetindeyiz. Gönlümüz beraber. Ümit ediyorum ki şehrimizde yaşayan Gümüşhaneliler bundan sonra da bu katkılarını sürdüreceklerdir" dedi.

Dernek Başkanı Murat Atasoy ise Trabzon ile Gümüşhane'nin etle tırnak gibi olduğunu kaydederek, "Trabzon ve Gümüşhane tamamen entegre olmuş, Bugünkü il sınırları hayali bir il sınırıdır. Trabzon bölgenin abisi. Biz Trabzon'u çok seviyoruz. Trabzon'da yaşayan Gümüşhaneliler Trabzon'un kalkınması ve gelişmesi için gayret gösteriyor. Burası bizim memleketimiz" diye konuştu.

Ziyaret sonunda Başkan Gümrükçüoğlu Trabzon -Gümüşhane birlikteliğine ve şehre yaptıkları katkılardan dolayı Başkan Atasoy’a porselen tabak hediye etti.


 

 

 

 


Kaynak:
 
http://trabzonhaberajansi.com

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38