banner333

banner309

Bakan Işık Aday Tanıtım Toplantısında

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Gümüşhane temasları kapsamında partisinin Aydın Doğan Spor Salonunda düzenlenen aday tanıtım toplantısına Katıldı. Bakan Işık, son günlerde gerçekleştirilen operasyonlara değindi ve sert eleştirilerde bulundu.

Gümüşhane 02.03.2014, 18:56 02.03.2014, 18:58
Bakan Işık Aday Tanıtım Toplantısında
banner400


Türk milletine namerde muhtaç olmanın yakışmayacağını belirten Bakan Işık, bir dönem IMF’den gelen parayla memurun maaşlarının ödendiğini hatırlatarak bugün gelinen durumda Türkiye’nin IMF’ye borç verecek bir ülke haline geldiğini söyledi.

“MİLLİYETÇİYİZ DİYENLER MİLLETİ NAMERDE MUHTAÇ ETTİ”

“Biz milliyetçiyiz” diyenlerin milleti namerde muhtaç ettiklerini kaydeden Bakan Işık, “Şimdi 11 yıllık verilen mücadelenin sonunda milletimizde, devletimizde namerde muhtaç değil. Artık kendi yağıyla kavrulan, kendi ihtiyacını gören bir Türkiye var.” dedi.

“17 ARALIK GİBİ SİNSİ VE HAİNCE BİR TUZAK GÖRMEDİK”

Türkiye güçlendikçe, kendi ayakları üzerinde durdukça, yükseldikçe, Türkiye’ye yönelik bu tür operasyonların artacağını belirten Başkan Işık, “Maalesef bu ülkede pek çok senaryo gördük. Ama 17 Aralık’ta yapılan kadar sinsi ve haince bir tuzak görmedik. Gümüşhane’nin her tarafı şantiyeye döndü. 11 yıllık iktidar döneminde nüfus başına Türkiye’de en çok yatırımı alan illerin başında Gümüşhane geliyor. 11 yılda tama 4,5 milyar lira Gümüşhane yatırım aldı. Bunu nasıl aldı? İstikrar sayesinde aldı. Bu ülke düne kadar faize verdiği paraları şimdi Gümüşhane’ye yatırıma veriyor. Bu ülke daha düne kadar banka hortumcularına verdiği parayı yeni Zigana tüneli için veriyor.” diye konuştu.

Tam gezi olaylarını atlattıklarını düşündükleri bir anda 17 Aralık operasyonunu geçirdiklerini dile getiren Bakan Işık, “Adı da yolsuzluk operasyonu oldu. Allah aşkına size soruyorum. Bir iktidar yolsuzluk yapacaksa bunu seçime 3 ay kala mı yapar? 11 yıllık iktidar 10 yıl, 9 ay bekleyip son 3 ay mı yolsuzluk yapar? Peki 10 yıl 9 ay hiç sesini çıkarmayan bir grup ne oldu da son 3 ayda bir anda yolsuzluk var diye etrafa bağırmaya başladı. Hesap farklı.” dedi.

“YOLSUZLUK KANSER GİBİDİR, BU NASIL KANSER Kİ TÜRKİYE HER GEÇEN GÜN DAHA DA GÜÇLENİYOR”

Eğer Türkiye Cumhuriyetinde yolsuzluk olsaydı, 11 yılda Gümüşhane’ye 4,5 milyar liralık yatırım yapılabilir miydi sorusunu yönelten Bakan Işık, şöyle konuştu: “Bolu tünelini patates deposu yapacaklardı. Trabzon’dan Gümüşhane’ye kadar sayısını sizin bile bilmediğiniz kadar tünel var. Yolsuzluk yapılan bir ülkede bunlar yapılır mı? Yolsuzluk kanser gibidir. Vücudu günden güne eritir. Gücünü azaltır. Bu nasıl yolsuzluk ki Türkiye her geçen gün daha güçleniyor. Bu nasıl kanser ki vücudu daha da güçlendiriyor. Olay yolsuzluk falan değil. Olay Türkiye’nin güçlenmesini ve gelişmesini istemeyen güçlerin maalesef bugüne kadar canımız dediğimiz insanları taşeron olarak kullanıp Türkiye’ye operasyon yapmasıdır. Ama bu oyunu Allah’ın izni ile bozacağız. 30 Mart’ta bozacağız.”

“BİZ BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ GÜÇLENSİN DİYE ÇALIŞIYORUZ, BİRİLERİ DE MONTAJ KASET ÜRETMEK, TAYYİP ERDOĞAN’I YEMEK İÇİN ÇALIŞIYOR”

Kendisinin Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı olduğunu kaydeden Bakan Işık, “Biz Türkiye’de bilim, sanayi ve teknoloji güçlensin diye gece gündüz çalışıyoruz, birileri de montaj kaset üretmek için çalışıyor. Biz bilim, sanayi ve teknolojiyi kullanarak ülkeyi kalkındıralım diyoruz, birileri teknolojiyi kullanarak Tayyip Erdoğan’ı yemeye çalışıyor. Hiçkimse kusura bakmasın. Menderes asıldı, ondan sonra bu ülke için çalışan liderlerin başına geliyoruz. Bu aziz millet Tayyip Erdoğan’a yapılan bu operasyona 30 Mart’ta dur diyecek ve bu oyunu bozacak, boşa çıkaracak.” ifadelerini kullandı.

Konuşmasının bir bölümünde kendisinin Gümüşhane’de doğduğunu ve bağlarını hiç koparmadığını ifade eden Bakan Işık, duygu dolu anlar yaşarken, salonda bulunanlar alkışlarla Bakan Işık’a destek oldu.

AK Parti Gümüşhane Milletvekilleri Doç.Dr. Kemalettin Aydın, Feramuz Üstün, İl Başkanı Hakkı Gündüz ve Belediye Başkan Adayı Ercan Çimen’in de birer konuşma yaptığı programda Bakan Işık, bütün adayları tanıtarak, hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.


Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46