banner333

banner309

Sağlık Sen Gümüşhane Şubesi’nde Engin Karabulut güven tazeledi

Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık Sen) Gümüşhane Şubesi, 6. Olağan Kongresini Atatürk Kültür Merkezi’nde yoğun katılımla gerçekleştirdi.

Gümüşhane 29.07.2025, 13:17
28
Sağlık Sen Gümüşhane Şubesi’nde Engin Karabulut güven tazeledi
banner400

Kongrede tek listeyle seçime giren mevcut başkan Engin Karabulut, delegelerin oylarıyla yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

Kongreye Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer, Sağlık Sen Genel Başkan Yardımcısı İdris Baykan, Trabzon Sağlık Sen Şube Başkanı İdris Aydın, Trabzon Üniversitesi Sağlık Sen Şube Başkanı Şenol Sungur, Artvin Sağlık Sen Şube Başkanı Fehmi Er, Bayburt Sağlık Sen Şube Başkanı Gökhan Akdağ, sendika üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kongrede, faaliyet raporları ve mali tablolar okunarak ibra edildi. Başkan Engin Karabulut, konuşmasında bugüne kadar yapılan çalışmaları anlatarak sağlık çalışanlarının haklarını savunmaya devam edeceklerini, sendikal mücadeleyi daha da güçlendireceklerini söyledi.

Kongre sonunda tüm delegelerin desteğini alan Karabulut, “Sağlık çalışanlarının sesi olmaya devam edeceğiz. Yeni dönemde birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirerek mücadelemizi sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
3
hafif yağmur
Namaz Vakti 31 Temmuz 2025
İmsak 06:06
Güneş 07:37
Öğle 12:28
İkindi 14:48
Akşam 17:09
Yatsı 18:35