banner333

banner309

Kimlik'te Gümüşhane'li Olmayalım

Haber29 Gazetesi Genel Koordinatörü Enes Kılıç'ın Gümüşhane Torul Gençlik ve Spor Kulübü'nün sıkıntılarını özel yazısında siz okurlarımıza yayınladı.

Gümüşsu Gümüşhanespor 28.02.2013, 17:01
Kimlik'te Gümüşhane'li Olmayalım
banner400
 Mağlumunuz memleketimizin ismini Dünya’ya duyaran ve en düşük gelirli bir takım ama gönlü büyük bir takım, Türkiye’nin devleri ile büyük gönülleri ile müsabakaya geliyorlar. Şuan oyuncuların 2 aylık ödemeleri maddi imkanlar nedeni ile ödenemiyor. Oyuncuların moralari sıfıra inmiş durumda. 2 Mart cumartesi günü Ümraniye Haldun Alagaş Spor Kompleksinde İBB ile karşılaşıcak. Son zamanlar da üst üste mağlubiyet alan Torul Gençlik ve Spor Kulübü, mağlubiyetin yanı sıra ödeme alamadıkları içinde tamamen düşünceleri negatif durumda.

Kulüp oyuncularının yaklaşık 80 bin Türk Lirası ödeme yapılması lazım da nasıl yapılsın kulüp giderleri daha zar zor karşılanıyor. Deplasman maçlarına giderken uçak biletleri, konaklama ücretleri derken maddi imkanları sınırlı imkanda olan bu kulüp oyuncularının ödemelerini nasıl yapsın.

Gümüşhane İlimiz de okadar iş adamları var okur yazar sayısı çok bir memlekette belli bir makama gelmiş insanlar var. Peki neden bu kulübümüze destek verilmiyor. Nasıl Gümüşhaneliyiz?..

Yoksa sadece kimliktemi Gümüşhane yazısı yeterli oluyor. Aslında iki seçenek var ya bu kulüp kapatılacak yada satılacak Gümüşhane ibaresi çıkarılarak ulusal çapta Gümüşhane’nin ismi duyurulmayacak. Bunun olmasınımı istiyorsunuz?..

Saygı değer hemşerilerim lütfen takımımıza sahip çıkalım bir daha böyle bir takıma asla sahip olamayız. Şuan ulusal çapta spor dalı altında memleketimizin ismini duyuran tek takım Torul Gençlik ve Spor Kulübü’dür.

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (2)
Abdullah ŞAHİN 11 yıl önce
Arkadaşlar,
Gelin birlikte bir kampanya yapalım. Zenginlerimiz sağ olsun lafta zengin
Biz zengin olmayanlar kendi çapımızda bir kampanya yapalım.
Gümüşhane Torul gençliği bu zor günlerde yanlız bırakmayalım.
BİR OLALIM DİRİ OLALIM İRİ OLALIM
aydın 11 yıl önce
memleketimizin ve bölgemizin tek takımı olan gümüşhane torul gençlik voleybol takımına lütfen sahip çıkın.Maddi bir memfaati olmuyor diye düşünebilirsiniz fakat İlimize ve bölgemize çok ama çok katkı sağlıyor.Lütfen iş işten geçmeden bu takımı yaşatatım.
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Temmuz 2024
İmsak 03:22
Güneş 05:08
Öğle 12:34
İkindi 16:28
Akşam 19:49
Yatsı 21:27