banner333

banner309

Eğitim Bir-Sen’de bayrak değişimi

Eğitim Bir-Sen Gümüşhane Şubesinin 6. Olağan Genel Kurulu büyük coşku ve kardeşlik havası içerisinde yapıldı. 2 adayın yarıştığı kongrede sendikanın yeni başkanı Ergin Aslan oldu.

Eğitim 24.10.2022, 09:08
Eğitim Bir-Sen’de bayrak değişimi
banner400

Eğitim Bir-Sen Gümüşhane Şubesinin 6.Olağan Genel Kurulu büyük coşku ve kardeşlik havası içerisinde yapıldı. 2 adayın yarıştığı kongrede sendikanın yeni başkanı Ergin Aslan oldu.

Halk Eğitimi Merkezi salonunda gerçekleştirilen genel kurula İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, AK Parti İl Başkanı Celalettin Köse, Trabzon Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Mehmet Kara, Giresun Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Muhammed Sarı, Bayburt Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Kenan Turan, Memur-Sen’e bağlı sendikaların Şube Başkanları, Eğitim Bir-Sen İlçe Temsilcileri ve delegeler katıldı.

Kuruluşundan beri manevî değerler, ahlaki ilkeler, emeğe saygı prensibiyle hareket eden Eğitim Bir-Sen’in demokrasi şöleninde iki aday yarıştı. Daha iyisini yapmanın, daha güzel olana ulaşmanın, daha doğruyu birlikte başarmanın, iyi niyetli, cesur, samimi arayışların, birlikte bulmanın, birlikte var, birlikte güçlü olmanın buluşmasında mevcut Başkan Habib Tanış ve Ergin Aslan adaylığını açıkladı.

Büyük heyecana sahne olan genel kurulda “Kardeşlik hukukuna zeval getirmeyeceğiz. Bayrağı ileri, en ileri taşımanın gayretinde olacağız” temennisiyle genel kurula seslenen adaylar büyük takdir topladı.

Merkez ilçe ve ilçelerden seçime katılan ve 162 delegenin oy hakkının bulunduğu seçimde 159 oy kullanıldı. 2 oyun geçersiz, 1 oyun boş olduğu seçimde Habip Tanış 64 oy alırken Ergin Aslan 92 oy alarak Eğitim-Bir-Sen Gümüşhane Şube Başkanı olarak seçildi.

Eğitim Bir-Sen 6. Olağan Genel Kurulu’nda yeni seçilen Şube Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:
Ergin Aslan (Başkan)
Önder Oğur (Başkan Vekili)
Fazlı Şimşek (Başkan Yardımcısı-Eğitim ve Sosyal İşler)
Akın Alkan (Başkan Yardımcısı-Teşkilatlanma)
Süleyman Duman (Başkan Yardımcısı-Toplu Sözleşme ve Mevzuat)
Bahtiyar Çelik (Başkan Yardımcısı-Basın ve İletişim)
Ercan Taş (Başkan Yardımcısı-Mali İşler)

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 03:49
Güneş 05:23
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:17
Yatsı 20:45